Jump to content

wesołych i szczęśliwego :)))

radix99

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wszystkiego najlepszego, dużo spokoju, odpoczynku,

wytchnienia, miłych spotkań w rodzinnym i przyjacielskim gronie. Żeby

zdrowie dopisywało, a sukcesy zawodowe dawały finansową satysfakcję.

pozdrawiam:) bożonarodzeniowo

Paweł

Zdrowia, szczęścia, pomarańczy... no sami wiecie :) Wszystkim forumowiczkom i forumowiczom życzę wszystkiego najlepszego, wesołych i zabawnych świąt, świetnej zabawy w sylwestra i znośnego kaca w nowy rok. Życzę Wam wszystkim aby przyszły rok był jeszcze lepszy od tego i aby nasze forum pozostało tak fajne jak jest teraz.

Cheers! :)

Zdrowia, szczęścia i z życia radości, na święta mało upierdliwych gości.

Góry prezentów, wyższych niż choinka, przy stole wesoła rodzinka.

Niech Subaru wam zasuwają i długo jeszcze gdzieś... wszelkie normy maja.

Tego wam życzy Zbigniew B.

I jak mowili w legendarnym Tytusie "Zeby nam sie dzieci rakiet nie czepialy" :mrgreen: A oprocz tego zycze wszystkim spokojnych, zdrowych i wesolych swiat oraz jak najszybszego ujrzenia tych nowych drog (tych, co to przy nich maja byc nowoczesne plywalnie i stadiony) :mrgreen:

Ja również dorzucam swoje życzonka dla Was (wszystkich forumowiczów) i waszych najbliższych :smile: nie bede udawał że potrafię coś fajnie zrymować - bo nie potrafię :wink: więc:

Zdrowych radosnych Świąt, przepełnionych miłością i zrozumieniem, spędzonych w otoczeniu najbliższych... oraz rewelacyjnego "sylwka" i oby potem zbyt mocno głowa nie polała :wink:

PS. iiiiii jeszcze... aby wasze subarynki dalej sprawiały mnóstwo frajdy, a kto takowego wozidła jeszcze nie posiada, żeby tak się wszystko układało co by sobie go mógł nabyć :!: :!: :!: :wink:

troche nie za wczesnie jeszcze na te zyczenia? :razz:

tak czy inaczej zycze, aby w zblizajacym sie Nowym Roku wszystkim uczestnikom the Forum zylo sie jak najlepiej, tj. kawiorowo :mrgreen:

694pxbliniervp5.jpg

Ja życzę nam i naszym rodzinom zdrowia i paliwa znowu za 3,70 zł za litr.

Intak ja pamiętam jak wprawdzie ropę tankowałem do mojego Aro za 2.5zł/L.

Również dołączam się do życzeń dla wszystkich forumowiczów, zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt jak również po świętach też tego Wam życzę :razz:

A ja zamiast życzeń świątecznie przeklinam wszystkich forumowiczów, za zarażenie nieuleczalnym wirusem subaroholizmu :wink: To niecały miesiąc dopiero, a ja już wiem, że wybór marki był jedyny słuszny. I że jestem już skazany na Subaru, na zawsze... A na poważnie to trzymajcie się ciepło w przyszłym roku, niech będzie jeszcze lepszy!!! :grin: Niezależnie dziękuję Piterowi 35, Rallymen'owi, malutkiemu i Xbike za pomoc w znalezieniu odpowiedniej subarynki.

A ja zamiast życzeń świątecznie przeklinam wszystkich forumowiczów, za zarażenie nieuleczalnym wirusem subaroholizmu :wink:

:mrgreen: pamiętaj że jutro o tej porze rodzina pewnie będzie Cię wołać do stołu, a Ty będziesz siedział na forum :razz: :twisted: