radix99 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 http://www.elfyourself.com/?id=1502698382 tu życzymy, czy gdzie indziej? jakby co, to wywalcie do tego indziej :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zubi Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Wszystkiego najlepszego, dużo spokoju, odpoczynku, wytchnienia, miłych spotkań w rodzinnym i przyjacielskim gronie. Żeby zdrowie dopisywało, a sukcesy zawodowe dawały finansową satysfakcję. pozdrawiam:) bożonarodzeniowo Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Zdrowia, szczęścia, pomarańczy... no sami wiecie Wszystkim forumowiczkom i forumowiczom życzę wszystkiego najlepszego, wesołych i zabawnych świąt, świetnej zabawy w sylwestra i znośnego kaca w nowy rok. Życzę Wam wszystkim aby przyszły rok był jeszcze lepszy od tego i aby nasze forum pozostało tak fajne jak jest teraz. Cheers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Zdrowych, spokojnych i szczęśliwego... ;-) http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... 2079756157 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gimof Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Tak tak, wszystkie naj i żeby śniegu było, coby subarynami było upalać. Zdrówka, tańszej beny i kobiet (ew. mężczyzn) oddanych życze w te świeta i z nowym rokiem :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbigniew B. Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Zdrowia, szczęścia i z życia radości, na święta mało upierdliwych gości. Góry prezentów, wyższych niż choinka, przy stole wesoła rodzinka. Niech Subaru wam zasuwają i długo jeszcze gdzieś... wszelkie normy maja. Tego wam życzy Zbigniew B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUKS Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 ZDROWIA, ZDROWIA, ZDROWIA :!: :!: :!: O resztę sami się musicie zatroszczyć. Pozdrawiam Forumowiczów, Żony, Kochanki , Rodziny bliższe i dalsze. FUX/FUKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Wszystkiego naj!!!! Tu piosenka w nowej wersji: http://happy.new.year.2008.patrz.pl Tu pokaz slajdów: http://happy.new.year.2008.pps.patrz.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Zbigniew B., fajna pani w podpisie Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Zbigniew B., fajna pani w podpisie Może to Zbigniew? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 I jak mowili w legendarnym Tytusie "Zeby nam sie dzieci rakiet nie czepialy" A oprocz tego zycze wszystkim spokojnych, zdrowych i wesolych swiat oraz jak najszybszego ujrzenia tych nowych drog (tych, co to przy nich maja byc nowoczesne plywalnie i stadiony) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi.m Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Ja również dorzucam swoje życzonka dla Was (wszystkich forumowiczów) i waszych najbliższych :smile: nie bede udawał że potrafię coś fajnie zrymować - bo nie potrafię :wink: więc: Zdrowych radosnych Świąt, przepełnionych miłością i zrozumieniem, spędzonych w otoczeniu najbliższych... oraz rewelacyjnego "sylwka" i oby potem zbyt mocno głowa nie polała :wink: PS. iiiiii jeszcze... aby wasze subarynki dalej sprawiały mnóstwo frajdy, a kto takowego wozidła jeszcze nie posiada, żeby tak się wszystko układało co by sobie go mógł nabyć :!: :!: :!: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 troche nie za wczesnie jeszcze na te zyczenia? :razz: tak czy inaczej zycze, aby w zblizajacym sie Nowym Roku wszystkim uczestnikom the Forum zylo sie jak najlepiej, tj. kawiorowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Zbigniew B., fajna pani w podpisie pani jest rewelacyjna Zycze Wam wszystkim zdrowka, szczescia, pomyslnosci i co najwazniejsze spokoju w zyciu osobistym i zawodowym bo spokoj jest nieoceniony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Normalny Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Zbigniew B., fajna pani w podpisie No mnie ona po prostu osłabia :!: Życzę wam w nowym roku i sobie spotykać taką uroczą laskę, jak ma Zbiniu B. w podpisie nie tylko w internecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajkos10 Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Zdrowych, wesołych i spokojnych Świat oraz szczesliwego Nowego Roku zycze dla całego forum. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 naj naj naj i wogóle Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIST Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich Forumowiczów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intakwrx Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Ja życzę nam i naszym rodzinom zdrowia i paliwa znowu za 3,70 zł za litr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Ja życzę nam i naszym rodzinom zdrowia i paliwa znowu za 3,70 zł za litr. Intak ja pamiętam jak wprawdzie ropę tankowałem do mojego Aro za 2.5zł/L. Również dołączam się do życzeń dla wszystkich forumowiczów, zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt jak również po świętach też tego Wam życzę :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO RALLY Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Zapachu jodly, świerka lub sosny Na ten czas świąteczny, radosny Wigilijnych potraw niepowtarzalnego smaku, A w Subarynie zawsze pelnego baku życzy Marko Rally Link to comment Share on other sites More sharing options...
yossarian Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 A ja zamiast życzeń świątecznie przeklinam wszystkich forumowiczów, za zarażenie nieuleczalnym wirusem subaroholizmu :wink: To niecały miesiąc dopiero, a ja już wiem, że wybór marki był jedyny słuszny. I że jestem już skazany na Subaru, na zawsze... A na poważnie to trzymajcie się ciepło w przyszłym roku, niech będzie jeszcze lepszy!!! :grin: Niezależnie dziękuję Piterowi 35, Rallymen'owi, malutkiemu i Xbike za pomoc w znalezieniu odpowiedniej subarynki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qóba Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Wszystkiego najlepszego Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiszpan25 Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Dołączam sie do wszystkich dotychczasowych życzeń! PZDR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 A ja zamiast życzeń świątecznie przeklinam wszystkich forumowiczów, za zarażenie nieuleczalnym wirusem subaroholizmu :wink: pamiętaj że jutro o tej porze rodzina pewnie będzie Cię wołać do stołu, a Ty będziesz siedział na forum :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts