Jump to content

Zamówienie Japanparts na Styczeń

Blue76

Recommended Posts

Na początku stycznia składam zamówienie na kilka części. Jeżeli ktoś chce się dołączyć (oszczędzamy na wysyłce i opłacie dla agencji) to zapraszam.

Jednocześnie proszę o pilny odbiór (i w niektórych przypadkach dopłatę) części z poprzedniego zamówienia (MaciekSubru, Adamusmax, Crai1, Czarny)

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

A amorki oryginalne do starego Forka s-Turbo duzo taniej, niz dostepne w Polsce by wyszly? Niestety nie wiem jakie mam z tylu - w ASO wg VINu mowia, ze samopoziomujace sie, a pewien Marek, poniekad bardzo kompetentny w temacie Subaru, po obejrzeniu ich na zywca stwierdzil, ze z tylu mam zwykle.

Z amorka chyba prawego spisalem cos takiego:

Tokico 8 8 31 R 2A15903-A 6 20360 FC 220

Niestety google milcza nt. takiego ciagu znakow.

A sprawdzales, czy to samopoziomowanie w ogole dziala? Bo u siebie nie zauwazylem, a amorki calkiem jeszcze nie padly - tyl nie lezy nizej od przodu (jest mniej wiecej rowno), ale lewa strona (i przod i tyl) lezy nizej, niz prawa. A slyszalem, ze jak samopoziomujacy pada, to od razu leci na dol.

A amorki oryginalne do starego Forka s-Turbo duzo taniej, niz dostepne w Polsce by wyszly? Niestety nie wiem jakie mam z tylu - w ASO wg VINu mowia, ze samopoziomujace sie, a pewien Marek, poniekad bardzo kompetentny w temacie Subaru, po obejrzeniu ich na zywca stwierdzil, ze z tylu mam zwykle.

Z amorka chyba prawego spisalem cos takiego:

Tokico 8 8 31 R 2A15903-A 6 20360 FC 220

Niestety google milcza nt. takiego ciagu znakow.

100 % samopoziomujące :cool:

jaka bylaly +/- cena spojlerka pod przedni zderzak od STi ver.6 (part# 034-028-001, cena ok. 400PLN) juz w W-wie (po wszystkich oplatach, etc.) :?:

Eddie, trochę drogo z racji wymiarów spojlera.

1. Spojler 402,86

2. Przesyłka 797,22

3. Dopłata za PayPal 48,72

Razem 1248,81. Do tego dolicz 22% VAT, cło (niewielki koszt, ale nie pamiętam stawki) i opłatę dla agencji 150 zł.

Przemek, jak dla Ciebie to tylko to:

illuminationrb9.jpg

Magical Illumination, 8paterns foot illumination for front and rear seats. Orange, Yellow, Purple, Red, Light blue, Blue, Green, Yellow green.

Pełen kawior, z pewnością nikt takiego nie ma :mrgreen:

A tak zupełnie poważnie, to front lip naprawdę dodaje dużo uroku. Poza tym zerknij w sekcję STi / SWRT, jest trochę fajnych gadżetów i ubrań. Albo może zafundujesz sobie 3 rozpórki Cusco i nowe stabilizatory? Działa, sprawdzone.

Blue76, za te 1800 to są obie? To jak tak, to biorę :).

Zapytam się tylko przyszłej właścicielki, czy chce mieć coś takiego :mrgreen:. Dziś jeszcze dam znaka 8).

ale przednia górną bym na twoim miejscu brał STi

Mam już. Taką inną, pasztetową :mrgreen:.

Olleo, znalazłem na stronie tylko amorki na tył (nie znam się na foresterach, więc nie wiem czy pasuje do Turbo). Jeden kosztuje 1470 zł + oczywiście przesyłka i opłaty.

Zerknij sam:

http://www.japanparts.com/db/partslist. ... =3&small=9

Nie mam pojęcia jak kształtują się ceny gdzie indziej i czy to tanio czy nie.

jaka bylaly +/- cena spojlerka pod przedni zderzak od STi ver.6 (part# 034-028-001, cena ok. 400PLN) juz w W-wie (po wszystkich oplatach, etc.) :?:

Eddie, trochę drogo z racji wymiarów spojlera.

1. Spojler 402,86

2. Przesyłka 797,22

3. Dopłata za PayPal 48,72

Razem 1248,81. Do tego dolicz 22% VAT, cło (niewielki koszt, ale nie pamiętam stawki) i opłatę dla agencji 150 zł.

g r u b o :shock:

Na początku stycznia składam zamówienie na kilka części. Jeżeli ktoś chce się dołączyć (oszczędzamy na wysyłce i opłacie dla agencji) to zapraszam.

Jednocześnie proszę o pilny odbiór (i w niektórych przypadkach dopłatę) części z poprzedniego zamówienia (MaciekSubru, Adamusmax, Crai1, Czarny)

odezwe się do Ciebie po powrocie, mam nadzieje ze paczka nie zniknie. O ile to nie problem to trzymaj ja.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...