Blue76 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Na początku stycznia składam zamówienie na kilka części. Jeżeli ktoś chce się dołączyć (oszczędzamy na wysyłce i opłacie dla agencji) to zapraszam. Jednocześnie proszę o pilny odbiór (i w niektórych przypadkach dopłatę) części z poprzedniego zamówienia (MaciekSubru, Adamusmax, Crai1, Czarny) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabar Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Krzysiek, ja cos wezme - w koncu autu tez sie cos nalezy w nowym roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olleo Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 A amorki oryginalne do starego Forka s-Turbo duzo taniej, niz dostepne w Polsce by wyszly? Niestety nie wiem jakie mam z tylu - w ASO wg VINu mowia, ze samopoziomujace sie, a pewien Marek, poniekad bardzo kompetentny w temacie Subaru, po obejrzeniu ich na zywca stwierdzil, ze z tylu mam zwykle. Z amorka chyba prawego spisalem cos takiego: Tokico 8 8 31 R 2A15903-A 6 20360 FC 220 Niestety google milcza nt. takiego ciagu znakow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 20360 FC 220 - u mnie to sa takie i sa samopoziomujace maja kolor zielony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olleo Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 A sprawdzales, czy to samopoziomowanie w ogole dziala? Bo u siebie nie zauwazylem, a amorki calkiem jeszcze nie padly - tyl nie lezy nizej od przodu (jest mniej wiecej rowno), ale lewa strona (i przod i tyl) lezy nizej, niz prawa. A slyszalem, ze jak samopoziomujacy pada, to od razu leci na dol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 A amorki oryginalne do starego Forka s-Turbo duzo taniej, niz dostepne w Polsce by wyszly? Niestety nie wiem jakie mam z tylu - w ASO wg VINu mowia, ze samopoziomujace sie, a pewien Marek, poniekad bardzo kompetentny w temacie Subaru, po obejrzeniu ich na zywca stwierdzil, ze z tylu mam zwykle. Z amorka chyba prawego spisalem cos takiego: Tokico 8 8 31 R 2A15903-A 6 20360 FC 220 Niestety google milcza nt. takiego ciagu znakow. 100 % samopoziomujące :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olleo Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 heh cholera. To musze zaczac szukac jakichs wspolzamawiaczy, to cos taniej moze wyjdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 jaka bylaly +/- cena spojlerka pod przedni zderzak od STi ver.6 (part# 034-028-001, cena ok. 400PLN) juz w W-wie (po wszystkich oplatach, etc.) :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Blue76, a co byś poradził, bym se kupił? Nic dużego (nie zawias i takie tam), a coś takiego w ramach prezentu gwiazdkowego dla Booyakashy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Przemeq, front lip spoiler :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 No way. Ten plastik z przodu, nawet bez FLS tyle razy dostaje w łeb na wybojach i krawężnikach, że FLS przeżyłby pewnie ze 3 dni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue76 Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 jaka bylaly +/- cena spojlerka pod przedni zderzak od STi ver.6 (part# 034-028-001, cena ok. 400PLN) juz w W-wie (po wszystkich oplatach, etc.) :?: Eddie, trochę drogo z racji wymiarów spojlera. 1. Spojler 402,86 2. Przesyłka 797,22 3. Dopłata za PayPal 48,72 Razem 1248,81. Do tego dolicz 22% VAT, cło (niewielki koszt, ale nie pamiętam stawki) i opłatę dla agencji 150 zł. Przemek, jak dla Ciebie to tylko to: Magical Illumination, 8paterns foot illumination for front and rear seats. Orange, Yellow, Purple, Red, Light blue, Blue, Green, Yellow green. Pełen kawior, z pewnością nikt takiego nie ma A tak zupełnie poważnie, to front lip naprawdę dodaje dużo uroku. Poza tym zerknij w sekcję STi / SWRT, jest trochę fajnych gadżetów i ubrań. Albo może zafundujesz sobie 3 rozpórki Cusco i nowe stabilizatory? Działa, sprawdzone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Albo może zafundujesz sobie 3 rozpórki Cusco i nowe stabilizatory? Działa, sprawdzone. Ledwo whiteline'a zainstalowałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue76 Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 Ledwo whiteline'a zainstalowałem... A to nawet nie wiedziałem. W takim wypadku oczywiście bez sensu zmieniać, ale rozpórki możesz dorzucić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 W takim wypadku oczywiście bez sensu zmieniać, ale rozpórki możesz dorzucić Dół przód i tył, tak? Ile trzeba mieć na takie przyjemności...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue76 Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 Dół przód i tył, tak? Dokładnie. Ile trzeba mieć na takie przyjemności...? Jak będziesz chciał, to policzę Ci dokładnie. Ja płaciłem coś ok. 1800 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Przemeq, dolną i tylną możesz brać Cusco, ale przednia górną bym na twoim miejscu brał STi :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Blue76, za te 1800 to są obie? To jak tak, to biorę . Zapytam się tylko przyszłej właścicielki, czy chce mieć coś takiego . Dziś jeszcze dam znaka 8). ale przednia górną bym na twoim miejscu brał STi Mam już. Taką inną, pasztetową . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue76 Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 Blue76, za te 1800 to są obie? To jak tak, to biorę . Za wszystkie trzy Sprawdziłem Ci koszt dwóch z przesyłką, wychodzi 1081,64 + 22% VAT, cło i agencja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olleo Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Blue76, a ile by wyszlo za amorki, jak podalem wyzej (ewentualnie + przod)? No i czy jest to oplacalne wzgledem innych opcji (typu Czechy, Slowacja, Litwa, UK, itp. itd.)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue76 Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 Olleo, znalazłem na stronie tylko amorki na tył (nie znam się na foresterach, więc nie wiem czy pasuje do Turbo). Jeden kosztuje 1470 zł + oczywiście przesyłka i opłaty. Zerknij sam: http://www.japanparts.com/db/partslist. ... =3&small=9 Nie mam pojęcia jak kształtują się ceny gdzie indziej i czy to tanio czy nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 jaka bylaly +/- cena spojlerka pod przedni zderzak od STi ver.6 (part# 034-028-001, cena ok. 400PLN) juz w W-wie (po wszystkich oplatach, etc.) :?: Eddie, trochę drogo z racji wymiarów spojlera. 1. Spojler 402,86 2. Przesyłka 797,22 3. Dopłata za PayPal 48,72 Razem 1248,81. Do tego dolicz 22% VAT, cło (niewielki koszt, ale nie pamiętam stawki) i opłatę dla agencji 150 zł. g r u b o :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olleo Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 No to zdaje sie ktos tutaj wspominal o tanszych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZARNY Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Na początku stycznia składam zamówienie na kilka części. Jeżeli ktoś chce się dołączyć (oszczędzamy na wysyłce i opłacie dla agencji) to zapraszam. Jednocześnie proszę o pilny odbiór (i w niektórych przypadkach dopłatę) części z poprzedniego zamówienia (MaciekSubru, Adamusmax, Crai1, Czarny) odezwe się do Ciebie po powrocie, mam nadzieje ze paczka nie zniknie. O ile to nie problem to trzymaj ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekD Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Blue, a ile by wyszło za 009-478-003? Zastanawiam się tylko czy do tego nie trzeba jeszcze dołu dokupić :neutral: Ty chyba nie długo będziesz znał na pamięć stronę japanparts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.