Jump to content

Naba do seryjnej kierownicy - montaz

szuster

Recommended Posts

Szukalem w archiwum i zapytuje jako ze nie znalazlem odpowiedzi.

Chcialbym zalozyc nabe do seryjnej kierownicy. W zwiazku z tym kilka pytan:

1. Czy mozna ja zalozyc do seryjnej kiery? ( chodzi tu o airbag)

2. Jak wyglada sprawa przelacznikow (kierunki, wycieraczki)? Czy kable nie beda za krotkie itp

3. Czy przy juz ewentualnym rozpinaniu kiery i zakladaniu naby musze zwrocic szczegolna uwage zeby czegos nie ... zepsuc?

4. A tu bym prosil (chrum, chrum) o wskazowki dotyczace juz samego montazu. no chyba ze wiaze sie to tylko z rozpieciem kiery, zamontowaniem naby i zalozeniem kiery spowrotem :)

Generalenie jesli ktos ma doswiadczenie w tym temaci bede wdzieczny za wszelkie porady i informacje!

(...) Chcialbym zalozyc nabe do seryjnej kierownicy (...)

opowiedz, jak mniej wiecej to sobie wyobrazasz... :shock:

przeczytaj moje pierwsze pytanie mistrzu.

mistrzu, bardzo Cie prosze, opowiedz, jak sie (i przede wszystkim po co :mrgreen: ) zaklada sie nabe do seryjnej kierownicy (obojetne, z SRS czy bez :lol: )

mistrzu, bardzo Cie prosze, opowiedz, jak sie (i przede wszystkim po co :mrgreen: ) zaklada sie nabe do seryjnej kierownicy (obojetne, z SRS czy bez :lol: )

gdybym wiedzial nie otwieralbym nowego posta.

Po co? Hmm, pomyslmy... Co nam daje naba..

gdybym wiedzial nie otwieralbym nowego posta.

Po co? Hmm, pomyslmy... Co nam daje naba..

u nas sie mawia, ze jednym miekkim miejscem nie da sie siedziec na dwoch krzeslach :lol:

mowiac inaczej: jezeli chcesz miec kierownice blizej siebie albo chcesz miec "sportowa" kierownice, to musisz zrezygnowac z seryjnej kierownicy z poduszka... choc pewnie za odpowiednia ilosc $$$ da sie kupic "sportowa" kierownice z regulowana naba i SRS

O, widzisz. Teraz zaczynasz do mnie gadac w zrozumialym jezyku :lol:

Mozna tak bylo napisac od razu i sprawa byla by oczywista. Naba byla potrzebna zeby odsunac kierownice (przy 194cm ciezko sie kieruje na zwyklym ustawieniu) , a nie chce zakladac sportowej, bo nie mam takiej potrzeby. Chyba ze bedzie sportowa z poducha w rozsadnej cenie, tak jak suzuki liana :cool:

O, widzisz. Teraz zaczynasz do mnie gadac w zrozumialym jezyku :lol:

Mozna tak bylo napisac od razu i sprawa byla by oczywista. Naba byla potrzebna zeby odsunac kierownice (przy 194cm ciezko sie kieruje na zwyklym ustawieniu) , a nie chce zakladac sportowej, bo nie mam takiej potrzeby. Chyba ze bedzie sportowa z poducha w rozsadnej cenie, tak jak suzuki liana :cool:

Kierownica z poduszka swoje kosztuje a uzywek raczej nikt sie nie pozbywa wiec albo sportowa albo zwykła:D:D ja polecam jezeli juz to sportowa taka.............. mam u siebie i jest swietna naprawde....

dsc08273hu4.th.jpg

u nas sie mawia, ze jednym miekkim miejscem nie da sie siedziec na dwoch krzeslach :lol:

Co nie znaczy, że się nie da :mrgreen:

O! Prawie o tym mowilem :grin:

a ja mowielm o tym, ze tak czy inaczej na jednym krzesle wychodzi tylko jeden pold*pek :razz: :mrgreen::lol:

dobra, koniec OT w technicznym :oops:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...