szuster Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Szukalem w archiwum i zapytuje jako ze nie znalazlem odpowiedzi. Chcialbym zalozyc nabe do seryjnej kierownicy. W zwiazku z tym kilka pytan: 1. Czy mozna ja zalozyc do seryjnej kiery? ( chodzi tu o airbag) 2. Jak wyglada sprawa przelacznikow (kierunki, wycieraczki)? Czy kable nie beda za krotkie itp 3. Czy przy juz ewentualnym rozpinaniu kiery i zakladaniu naby musze zwrocic szczegolna uwage zeby czegos nie ... zepsuc? 4. A tu bym prosil (chrum, chrum) o wskazowki dotyczace juz samego montazu. no chyba ze wiaze sie to tylko z rozpieciem kiery, zamontowaniem naby i zalozeniem kiery spowrotem Generalenie jesli ktos ma doswiadczenie w tym temaci bede wdzieczny za wszelkie porady i informacje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 (...) Chcialbym zalozyc nabe do seryjnej kierownicy (...) opowiedz, jak mniej wiecej to sobie wyobrazasz... :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
szuster Posted December 20, 2007 Author Share Posted December 20, 2007 (...) Chcialbym zalozyc nabe do seryjnej kierownicy (...) opowiedz, jak mniej wiecej to sobie wyobrazasz... :shock: przeczytaj moje pierwsze pytanie mistrzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Raczej nie da się tego zrobić. Seryjna kierownica ma zintegrowaną nabę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 (...) Chcialbym zalozyc nabe do seryjnej kierownicy (...) opowiedz, jak mniej wiecej to sobie wyobrazasz... :shock: przeczytaj moje pierwsze pytanie mistrzu. mistrzu, bardzo Cie prosze, opowiedz, jak sie (i przede wszystkim po co ) zaklada sie nabe do seryjnej kierownicy (obojetne, z SRS czy bez ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szuster Posted December 20, 2007 Author Share Posted December 20, 2007 mistrzu, bardzo Cie prosze, opowiedz, jak sie (i przede wszystkim po co ) zaklada sie nabe do seryjnej kierownicy (obojetne, z SRS czy bez ) gdybym wiedzial nie otwieralbym nowego posta. Po co? Hmm, pomyslmy... Co nam daje naba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 mistrzu, bardzo Cie prosze, opowiedz, jak sie (i przede wszystkim po co ) zaklada sie nabe do seryjnej kierownicy (obojetne, z SRS czy bez ) gdybym wiedzial nie otwieralbym nowego posta. Po co? Hmm, pomyslmy... Co nam daje naba.. u nas sie mawia, ze jednym miekkim miejscem nie da sie siedziec na dwoch krzeslach mowiac inaczej: jezeli chcesz miec kierownice blizej siebie albo chcesz miec "sportowa" kierownice, to musisz zrezygnowac z seryjnej kierownicy z poduszka... choc pewnie za odpowiednia ilosc $$$ da sie kupic "sportowa" kierownice z regulowana naba i SRS Link to comment Share on other sites More sharing options...
szuster Posted December 20, 2007 Author Share Posted December 20, 2007 O, widzisz. Teraz zaczynasz do mnie gadac w zrozumialym jezyku Mozna tak bylo napisac od razu i sprawa byla by oczywista. Naba byla potrzebna zeby odsunac kierownice (przy 194cm ciezko sie kieruje na zwyklym ustawieniu) , a nie chce zakladac sportowej, bo nie mam takiej potrzeby. Chyba ze bedzie sportowa z poducha w rozsadnej cenie, tak jak suzuki liana :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 O, widzisz. Teraz zaczynasz do mnie gadac w zrozumialym jezyku Mozna tak bylo napisac od razu i sprawa byla by oczywista. Naba byla potrzebna zeby odsunac kierownice (przy 194cm ciezko sie kieruje na zwyklym ustawieniu) , a nie chce zakladac sportowej, bo nie mam takiej potrzeby. Chyba ze bedzie sportowa z poducha w rozsadnej cenie, tak jak suzuki liana :cool: Kierownica z poduszka swoje kosztuje a uzywek raczej nikt sie nie pozbywa wiec albo sportowa albo zwykła:D:D ja polecam jezeli juz to sportowa taka.............. mam u siebie i jest swietna naprawde.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 u nas sie mawia, ze jednym miekkim miejscem nie da sie siedziec na dwoch krzeslach Co nie znaczy, że się nie da Link to comment Share on other sites More sharing options...
szuster Posted December 20, 2007 Author Share Posted December 20, 2007 u nas sie mawia, ze jednym miekkim miejscem nie da sie siedziec na dwoch krzeslach Co nie znaczy, że się nie da O! Prawie o tym mowilem :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 u nas sie mawia, ze jednym miekkim miejscem nie da sie siedziec na dwoch krzeslach Co nie znaczy, że się nie da O! Prawie o tym mowilem :grin: a ja mowielm o tym, ze tak czy inaczej na jednym krzesle wychodzi tylko jeden pold*pek :razz: dobra, koniec OT w technicznym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.