Jump to content

OBK MY04 - MP3

Rzeznik

Recommended Posts

Witam,

Bardzo się cieszę z wbudowanej zmieniarki an 6 płyt, ale niestety czytnik nie obsługuje płyt mp3. Czy ktoś ma jakiś pomysł na przerobienie oryginalnego sprzętu na mp3, albo podpięcie mp3 playera?

Dzięki za info.

Pzdr,

Rzeznik

natomiast pierwszy lepszy warsztat naprawiający radia samochodowe może wyprowadzic Ci przewody z gniazdem do MP3 wlutowane między przed wzmacniacz a końcówkę mocy

A jak będziesz wybierał źródło dźwięku, żeby przez wzmacniacz był odtwarzana muzyka z MP3 playera?

Janosik napisał/a:

natomiast pierwszy lepszy warsztat naprawiający radia samochodowe może wyprowadzic Ci przewody z gniazdem do MP3 wlutowane między przed wzmacniacz a końcówkę mocy

A jak będziesz wybierał źródło dźwięku, żeby przez wzmacniacz był odtwarzana muzyka z MP3 playera?

Jako zródło wybierasz CD, dajesz STOP, wtedy w głośnikach jest cisza ale wzmacniacz pracuje cały czas, a że MP3 jest podpięte przed końcowy wzmacniacz to po włączeniu mp3 wszystko ładnie gra.

Przetestowane, sam robiłem kiedyś takie bajera :wink:

Jako zródło wybierasz CD, dajesz STOP

Problem w tym, że w OBK MY05 (nie mam instrukcji) nie mogę znaleźć przycisku STOP, a zmiksowanego CD z MP3 nie mam zamiaru słuchać....chyba, że nagram sobie CD z ....ciszą :mrgreen:

nie mogę znaleźć przycisku STOP,

To jest jeszcze jedno wyjście, trosze pasztetowe ale zawsze

mianowicie na falach długich albo średnich (nie pamiętam) można znalezc częstotliwości na których nic nie gra i nic nie szumi, ustawisz sobie taką, zaprogramujesz i muzyka gra :mrgreen:

Tylko nie pisz że ten złom nie ma manualnego szukania tylko "AUTO" :???:

To jest jeszcze jedno wyjście, trosze pasztetowe ale zawsze

mianowicie na falach długich albo średnich (nie pamiętam) można znalezc częstotliwości na których nic nie gra i nic nie szumi, ustawisz sobie taką, zaprogramujesz i muzyka gra

Wolę już używać mojego Pentagrama MP3 z transmiterem FM :mrgreen:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...