Racer Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Czy ma ktos moze jakies resztki NIEPOTRZEBNEJ:d farby do wrx w kolorze standardowym Niebieskim?? potrzebuje zrobic zaprawki i chciałbym odkupic od kogos najlepiej z wawy............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 w kazdej mieszalni Ci dorobia. ja mam ale to lakier wodny wiec nic z nim nie zdzialasz (czytaj zaprawki nie wyjda) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 w kazdej mieszalni Ci dorobia. ja mam ale to lakier wodny wiec nic z nim nie zdzialasz (czytaj zaprawki nie wyjda) wiem ze mi dorobia ale myslalem ze moze komus zalega:D a o mieszalniach wiem......... co do lakieru wodnego to wiadomo.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 w kazdej mieszalni Ci dorobia. ja mam ale to lakier wodny wiec nic z nim nie zdzialasz (czytaj zaprawki nie wyjda) wiem ze mi dorobia ale myslalem ze moze komus zalega:D a o mieszalniach wiem......... co do lakieru wodnego to wiadomo.......... Lepiej zamów sobie w mieszalni, wiecej zapłacisz za koszt przesyłki jak dorobienie 100ml lakieru :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 i bedzie zdecydowanie szybciej zamawiajac w mieszalni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts