Buffy22 Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Bardzo serdecznie zapraszam na II stopień.. Szkolenie zaczyna sie tradycyjnie o godzinie 10:00.. Przyjmujemy zapisy 1. Lezo 2. .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 1. Lezo 2. carfit Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 1. Lezo 2. carfit 3. aflinta (juto odbieram autobus) - mam nadzieję, że go nie rozbiję na tym szkoleniu, bo nie nadążę z naprawami Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 1. Lezo 2. carfit 3. aflinta (juto odbieram autobus) - mam nadzieję, że go nie rozbiję na tym szkoleniu, bo nie nadążę z naprawami 4.ALEX - potwierdzę do 7 dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 1. Lezo 2. carfit 3. aflinta (juto odbieram autobus) - mam nadzieję, że go nie rozbiję na tym szkoleniu, bo nie nadążę z naprawami 4.ALEX - potwierdzę do 7 dni oooo leszczyk widze sie wybiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 oooo leszczyk widze sie wybiera Jak zobaczyłem na liście uczestnika nr 2, to się zdecydowałem. Trzeba się dowartościowac po dzisiejszym :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Jak bedzie śnieg to dam Ci fory, żebys strasznie nie płakał pojade lodówką Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Jak bedzie śnieg to dam Ci fory, żebys strasznie nie płakał pojade lodówką 2.0 NA? :roll: No to powalczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Ślisko powiadacie? To może i ja powalczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł C Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 1. Lezo 2. carfit 3. aflinta (juto odbieram autobus) - mam nadzieję, że go nie rozbiję na tym szkoleniu, bo nie nadążę z naprawami 4.ALEX - potwierdzę do 7 dni 5. Paweł C - również potwierdzę w ciągu kilku dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 1. Lezo 2. carfit 3. aflinta (juto odbieram autobus) - mam nadzieję, że go nie rozbiję na tym szkoleniu, bo nie nadążę z naprawami 4.ALEX - potwierdzę do 7 dni 5. Paweł C - również potwierdzę w ciągu kilku dni 6. gr1zly 7. Michał S3 8. Kinga CTR Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 8. Siosra Michała, CTR Oj, będzie śmiesznie, jak będzie śnieg . PS. Ona ma Kinga na imię, leszczyku Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 widzę, że mocna ekipa osiek się szykuje ... a ja w tym czasie zesłany będę z pracy do krynicy :roll: szkoda ALEX, 3mam kciuki, może akurat się uda pozdr. matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 8. Siosra Michała, CTR Oj, będzie śmiesznie, jak będzie śnieg . PS. Ona ma Kinga na imię, leszczyku Wyedytowalem Bedzie grooboo , owoc ty nie rob za pilota tylko sam bierz swoje auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezo Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Owoc na razie się BUBA ale może go tu podpuścimy, zwłaszcza jak dziewucha w ctrze nawet sie nie boi, to jak on............. 1. Lezo 2. carfit 3. aflinta (juto odbieram autobus) - mam nadzieję, że go nie rozbiję na tym szkoleniu, bo nie nadążę z naprawami 4.ALEX - potwierdzę do 7 dni 5. Paweł C - również potwierdzę w ciągu kilku dni 6. gr1zly 7. Michał S3 8. Kinga CTR 9. Artek (mój exWRX) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Może wpadnę pokibicować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Owoc na razie się BUBA :lol: ale może go tu podpuścimy, zwłaszcza jak dziewucha w ctrze nawet sie nie boi, to jak on............. Buuujaj się leszczu ;P Towarzystwo doborowe, widzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Owoc sie wstydzi poprostu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abt Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 ale wam fajnie, ja bede w pracy :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 witam.czy mozna wstepnie sie zapisac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Nastąpiła zmiana planów 1. Lezo 2. carfit 3. aflinta (juto odbieram autobus) - mam nadzieję, że go nie rozbiję na tym szkoleniu, bo nie nadążę z naprawami 4.ALEX - potwierdzę do 7 dni 5. Paweł C - również potwierdzę w ciągu kilku dni 6. gr1zly 7. Michał S3 8. Kinga CTR 9. Artek (mój exWRX) 10. WRC fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Brawo! Musimy tylko trzymać się na dystans, bo jak doświadczenie pokazuje autobus czasem ma spory dobieg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buffy22 Posted December 19, 2007 Author Share Posted December 19, 2007 Lista zostaje zamknieta... Na szkoleniu widzimy sie z... 1. Lezo 2. carfit 3. aflinta (juto odbieram autobus) - 4.ALEX - potwierdzę do 7 dni 5. Paweł C - również potwierdzę w ciągu kilku dni 6. gr1zly 7. Michał S3 8. Kinga CTR 9. Artek (mój exWRX) 10. WRC fan A tutaj 2 miejsca rezerwowe w razie jak by Alex nie mogł i Paweł C... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabudaniela Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Lista zostaje zamknieta... Na szkoleniu widzimy sie z... 1. Lezo 2. carfit 3. aflinta (juto odbieram autobus) - 4.ALEX - potwierdzę do 7 dni 5. Paweł C - również potwierdzę w ciągu kilku dni 6. gr1zly 7. Michał S3 8. Kinga CTR 9. Artek (mój exWRX) 10. WRC fan A tutaj 2 miejsca rezerwowe w razie jak by Alex nie mogł i Paweł C... 1.Daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buffy22 Posted December 19, 2007 Author Share Posted December 19, 2007 Jeśłi chodzi o mnie to juz sie nie moge doczekać przyszłego piątku .... 1. Lezo 2. carfit 3. aflinta (juto odbieram autobus) - 4.ALEX - potwierdzę do 7 dni 5. Paweł C - również potwierdzę w ciągu kilku dni 6. gr1zly 7. Michał S3 8. Kinga CTR 9. Artek (mój exWRX) 10. WRC fan 11. kebabudaniela 12. Lolek WoW............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts