Mark L.A. Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 ... czyli kolejny gadżet dla kawiorów . ... tylko 500 szt. kto zamawia ??? http://www.cafepc.pl/30,6768,Panasonic_jak_Subaru.htm Parametry takie sobie lecz zabawka niezła ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbie Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 chyba muszę zweryfikować swój list do Mikołaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalili Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 na wierzchu brakuje wlotu powietrza :wink: to fajowo by wyglądało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark L.A. Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 chyba muszę zweryfikować swój list do Mikołaja ... eeee ale on jest niebieski . Poza tym powinien mieć dziesięć wypasionych dual corów , 10 G RAM-u i 1 TG na dysku . i natrysk na wentylatorek ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 E.. chała. Acer Ferrari i Asus Lamborghini to jakoś wyglądały, a tu... inspirowane. :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 chyba muszę zweryfikować swój list do Mikołaja :shock: :shock: :shock: przecież ten nie jest różowy Edit: Mark był pierwszy :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Temat do obskoczenia w większości nowych notebooków robionych w technologii CBB (common building blocks). Jest tam możliwość robienia indywidualnie pokrywy do każdego wyświetlacza - w przyszłym roku jak się rozpowszechni ludzie będą to kupować jak obudowy do komórek. Ot taki bajer czerpiący z uniwersalności pewnych rzeczy niezależnie od producenta. Teraz też się da (w nie CBB) ale wymaga nieco więcej pracy, no i nie można samych pokryw sprzedawać bo co notebook to inna konstrukcja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartekT Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 i touchpad nie jest złoty... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbie Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 chyba muszę zweryfikować swój list do Mikołaja :shock: :shock: :shock: przecież ten nie jest różowy Edit: Mark był pierwszy :wink: oj naprawdę... przecież nigdzie nie jest powiedziane, że mogę mieć tylko jeden komputer Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 barbie, przecież lecieć miałaś . Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbie Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 owoc666, :razz: 15.35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pin Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Ten laptop powinien nazywać sie po prostu WRX. STI to już jednak przesada w stosunku do tak ubogiego sprzętu :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesp Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Hmm szkoda że juz zakupiłem co nieco ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Jakby ten laptop byl robiony przez Sony Vaio to ciekawa opcja. Do panasonica nie mam przekonania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbie Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Sony Vaio są za to róziowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umbert Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Faktycznie, jeden Acer Ferrari mam wiec moge porownac. Lekko niedorobiony ten Panasonic. Chyba tylko an lakier ich bylo stac. Daliby to w obroble do Acera albo Asusa to by z tego cos wyszlo. Albo dla tych http://www.alienware.com/. Ekran chyba dla masochistow. 12,1-calowa matryca, 1024 x 768 pikseli? WTF! Takie cos da sie jeszcze kupic? 12 cali? To telefony juz niedlugo beda mialy 5 cali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pin Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Ekran chyba dla masochistow. 12,1-calowa matryca, 1024 x 768 pikseli? WTF! Takie cos da sie jeszcze kupic? 12 cali? To telefony juz niedlugo beda mialy 5 cali!Ale przecież nie zapominaj, że są jeszcze ludzie któzy nie używają laptopów stacjonarnie, tylko je ze sobą noszą. 12" to mniejszy ciężar i dłuższa praca na baterii - to o to chodzi przy pracy w terenie. BTW, Panasonic robi najsolidniejsze laptopy - seria Toughbook. Czy Asus lub Acer mają coś takiego w swojej ofercie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
burzum Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Ja mam caly czas 12". I nie wyobrazam sobie teraz innego. W koncu nie rozmiar sie liczy, tylko ilosc naklejek. A co do panasonica, to aby na pewno tak jest ? Bo na stronie Pana Sonica nic takiego nie znalazlem (na szybko). http://www2.panasonic.com/consumer-electronics/shop/Computers-Networking/Notebook-Computers/model.CF-Y5LWVQZJM-EC_11002_7000000000000005702 Edit2: a jednak faktycznie to limited WRX STI Edition: tutaj jest (chyba ) wszystko wyjasnione: http://www.auto-g.jp/news/200711/22/topics01/index.html pozdrawiam, Piotr Edit: Enter mi sie wcisnal za szybko. ------------------------------ Piekne cialo to nie wszystko, liczy sie jeszcze fryzura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inquiz Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Jak ktoś chce mieć bajer to może rozkręcić obudowę i pomalować plastiki lakierem samochodowym, kiedyś na allegro coś takiego kosztowało 120 PLN. BTW teraz małe laptopy z matrycami 10-13" są droższe niż standarowe 15" Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 BTW, Panasonic robi najsolidniejsze laptopy - seria Toughbook. Osamotnieni nie są, jest jeszcze Getac - mniej medialny, ale nie wiem czy nie znacznie większy gracz na rynku BTW teraz małe laptopy z matrycami 10-13" są droższe niż standarowe 15" Bo matryce 12" mają praktycznie takie same rozdzielczości jak 15" w tanich notebookach, przez to są droższe, skala produkcji też mniejsza - bo nie każdy wymaga tego by notebook był mały i lekki. Dla mnie akurat 12"-13" to maks co bym chciał nosić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Umbert 12 to nie ma dramatu jeszcze, ja na uczelni uzywam 11' http://vaio-online.sony.com/prod_info/v ... ility.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 A ja regularnie rozwalam swoje laptopy i obecnie nie mam :sad: ale takiego 12 cali bym przyjął Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts