Jump to content

[Warszawa] spotkanie przedświąteczne - 23.12.2007 niedziela

vero

Recommended Posts

Podczas dzisiejszego spotkania forumowego uradziliśmy, że zlot przedwigilijny, tj "śledzik, wódeczka & co" odbędzie się 23 grudnia (niedziela), w pubie "Maracana" - ul.Chłodna 35/37 (dawna Klatka).

Początek imprezy godzina 18.00. Uprasza się o pozostawienie aut z dala od miejsca biesiady! :twisted::twisted::twisted:

1. vero

Dlaczego auta nalezy zostawic z daleka ?

dobra, dla Ciebie i Dziewczyn zrobimy wyjątek :wink:

będziesz mam nadzieję??

byc może Dziewczyny będą miały okazję poznać 7-miesięcznego Energizera :lol:

Jezeli nikomu nie bedzie przy Wigili przeszkadzala obecnosc Dziewczyn to chetnie przyjade a pozniej dokonam gremialnego odwożenia :)

Simon - moje pytanie bylo uzasadnione - ja nie pije i balam sie, ze cos z okna bedzie wypadalo , np sledziowe grzbieciki ;)

A co to za cudo ? To 7- miesieczne .

nadpobudliwy York, którego nazwaliśmy Energizer :mrgreen: faaaajny jest :mrgreen:

uśmiałam sie, jak Durbos powiedział, że Energizer ma bluzę z kapturem, z napisem "Ochrona" :lol:

1. vero

2. i 3. MaciekSubru & co

4. Simon1

5. Yacho

6. i 7. Blue i Aga (na 50%)

8. Bea

bea, wesprę Cię w "niepiciu" :razz: i pomoge w gremialnym odwożeniu. tez bede furią (ma w końcu posypać bialym troche!)

pozdr.

wpadnę oko-o 1900.

[ Dodano: Nie Gru 23, 2007 2:31 am ]

JacekD, dzięki za życzenia. Zdroowka duuużo! i szkoda, że Cię z nami nie będzie.

pozdr.

Mały afterek? :razz:

Po północy? :cool:

Pijaki! :mrgreen: Jak sie kiedys przeniose spowrotem na Ursynow (a mam taki podly plan) to dolaczam do Was. I bedziemy mogli mowic, ze takich dwoch jak nas trzech to nie ma ani jednego. :mrgreen: :wink:

Jak sie kiedys przeniose spowrotem na Ursynow (a mam taki podly plan)

od Ursynowa nie da się uciec :lol:

Było bardzo sympatycznie. Dziękuję Durbosowi za gościnę, a Bimbrowi za spacer(ki) :mrgreen:

Zapieksy pod PKiN rzondzom :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

WESOŁYCH!!!

edit: no i wirtualne buziaki wędrują do Beaty :lol:Bea - Zaginiona W Czasie :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...