Jump to content

zakopane święta - nowy rok

marro

Recommended Posts

szanowni będzie ktoś jak w temacie ?

Ja z pewnościa będę. Może jakis spocik? Proponuję objazd dookoła Tatr, w szczególności fantastyczna droga z Liptovskiego Mikulasa do Zuberca! W nocy samochodów prawie zero (odludzie), partie szybkie, serpentyny.... To, co Rallymen(y) lubia najbardziej :mrgreen: No i już będziemy w Strefie Schengen, odpadna więc PeKaCe na granicy :lol: Mozna tez pofruwać z Koscieliska do dzianiszka, przez Butorowy albo jak MaciekSubru proponuje, stara droga do Morskiego (a raczej do Palenicy). Jednak na Słowacji są lepsze trasy, a o rzut beretem (nie zdąży sie wbić trójki :mrgreen: )

szanowni będzie ktoś jak w temacie ?

Ja z pewnościa będę. Może jakis spocik? Proponuję objazd dookoła Tatr, w szczególności fantastyczna droga z Liptovskiego Mikulasa do Zuberca! W nocy samochodów prawie zero (odludzie), partie szybkie, serpentyny.... To, co Rallymen(y) lubia najbardziej :mrgreen: No i już będziemy w Strefie Schengen, odpadna więc PeKaCe na granicy :lol: Mozna tez pofruwać z Koscieliska do dzianiszka, przez Butorowy albo jak MaciekSubru proponuje, stara droga do Morskiego (a raczej do Palenicy). Jednak na Słowacji są lepsze trasy, a o rzut beretem (nie zdąży sie wbić trójki :mrgreen: )

Takiej odpowiedzi oczekiwałem :cool:

MAsz jakieś namiary na kwatery,hotel lub coś (niekoniecznie w centrum Zakopanego)

Takiej odpowiedzi oczekiwałem :cool:

MAsz jakieś namiary na kwatery,hotel lub coś (niekoniecznie w centrum Zakopanego)

Zapraszam do mojego apartamentu w centrum Zakopanego, autka można zostawić na zamkniętej posesji, opłata - BZ (Bóg Zapłać) :mrgreen:

[ Dodano: Nie Gru 16, 2007 10:46 pm ]

No to bedzie się działo... Kozice, jak sie dowiedziały o naszym upalaniu, to uciekły w Pieniny, a Świstaki.... do Centrali :mrgreen: Tylko żeby była masa śniegu i żadnych pługów, piaskarek itp głupawych urządzeń. Kto może załatwic nam śnieg? Zna ktoś jakiegoś Króla Śniegu? :mrgreen:

no to widzę ze spocik sie mały szykuje, dacie jakos znaka ? moje namiary telefoniczne w profilu; Rallymen, ja jestem na jaszczurowce - bory jakby co (wiec po drodze w ewentualnie proponowanym kierunku

no to widzę ze spocik sie mały szykuje, dacie jakos znaka ? moje namiary telefoniczne w profilu; Rallymen, ja jestem na jaszczurowce - bory jakby co (wiec po drodze w ewentualnie proponowanym kierunku

Znaczy sie, poinformować Cie tylko o OESie "sportowym" czy tez o OESie "integracyjnym"? :?: :mrgreen:

Jakby co, to "lista zgloszeń" na oba OESy jest otwarta. A co porabiaja w tym czasie inni FORUM-owi Zakopiańczycy, czyli vert i Tomo?

Rallymen, info o obydwu proszę :))))))

Wpisany na obie listy zgłoszeń. Płatne w walucie watykańskiej. 2xBZ :mrgreen: termin BK1 podam odzielnym mailem lub SMS-em (wymagania formalne - dobry humor zawodnika i pilota(ki :grin: ) :wink: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...