marro Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 szanowni będzie ktoś jak w temacie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWAQ9 Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Będę ale od 24 stycznia na tydzień. :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Marro - czy przewidziane są nocne jazdy na trasie do Morskiego Oka lub podobnych i czy jest dużo śniegu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallymen Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 szanowni będzie ktoś jak w temacie ? Ja z pewnościa będę. Może jakis spocik? Proponuję objazd dookoła Tatr, w szczególności fantastyczna droga z Liptovskiego Mikulasa do Zuberca! W nocy samochodów prawie zero (odludzie), partie szybkie, serpentyny.... To, co Rallymen(y) lubia najbardziej No i już będziemy w Strefie Schengen, odpadna więc PeKaCe na granicy Mozna tez pofruwać z Koscieliska do dzianiszka, przez Butorowy albo jak MaciekSubru proponuje, stara droga do Morskiego (a raczej do Palenicy). Jednak na Słowacji są lepsze trasy, a o rzut beretem (nie zdąży sie wbić trójki ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 szanowni będzie ktoś jak w temacie ? Ja z pewnościa będę. Może jakis spocik? Proponuję objazd dookoła Tatr, w szczególności fantastyczna droga z Liptovskiego Mikulasa do Zuberca! W nocy samochodów prawie zero (odludzie), partie szybkie, serpentyny.... To, co Rallymen(y) lubia najbardziej No i już będziemy w Strefie Schengen, odpadna więc PeKaCe na granicy Mozna tez pofruwać z Koscieliska do dzianiszka, przez Butorowy albo jak MaciekSubru proponuje, stara droga do Morskiego (a raczej do Palenicy). Jednak na Słowacji są lepsze trasy, a o rzut beretem (nie zdąży sie wbić trójki ) Takiej odpowiedzi oczekiwałem :cool: MAsz jakieś namiary na kwatery,hotel lub coś (niekoniecznie w centrum Zakopanego) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallymen Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Takiej odpowiedzi oczekiwałem :cool: MAsz jakieś namiary na kwatery,hotel lub coś (niekoniecznie w centrum Zakopanego) Zapraszam do mojego apartamentu w centrum Zakopanego, autka można zostawić na zamkniętej posesji, opłata - BZ (Bóg Zapłać) [ Dodano: Nie Gru 16, 2007 10:46 pm ] No to bedzie się działo... Kozice, jak sie dowiedziały o naszym upalaniu, to uciekły w Pieniny, a Świstaki.... do Centrali Tylko żeby była masa śniegu i żadnych pługów, piaskarek itp głupawych urządzeń. Kto może załatwic nam śnieg? Zna ktoś jakiegoś Króla Śniegu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marro Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 no to widzę ze spocik sie mały szykuje, dacie jakos znaka ? moje namiary telefoniczne w profilu; Rallymen, ja jestem na jaszczurowce - bory jakby co (wiec po drodze w ewentualnie proponowanym kierunku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallymen Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 no to widzę ze spocik sie mały szykuje, dacie jakos znaka ? moje namiary telefoniczne w profilu; Rallymen, ja jestem na jaszczurowce - bory jakby co (wiec po drodze w ewentualnie proponowanym kierunku Znaczy sie, poinformować Cie tylko o OESie "sportowym" czy tez o OESie "integracyjnym"? :?: Jakby co, to "lista zgloszeń" na oba OESy jest otwarta. A co porabiaja w tym czasie inni FORUM-owi Zakopiańczycy, czyli vert i Tomo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marro Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 Rallymen, info o obydwu proszę ))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallymen Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Rallymen, info o obydwu proszę ))))) Wpisany na obie listy zgłoszeń. Płatne w walucie watykańskiej. 2xBZ termin BK1 podam odzielnym mailem lub SMS-em (wymagania formalne - dobry humor zawodnika i pilota(ki :grin: ) :wink: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.