Maxick Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Przerabiał ktos kiedys maske do wrx ?? tzn chodzi mi o wyciecie w zwykłej masce dziury na wlot powietrza w imprezie wrx 2001....niemoge dostac nigdzie maski z dziora a bez jest od groma....wiec zastanawiam sie nad przerobieniem .... :sad: troche to załosne ale niemam wyjscia chyba juz :???: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Maxick, zdecydowanie odradzam. Ciężko będzie Ci to zrobić żeby efekt był zadowalający. Oryginalne maski mają przetłoczenia i specjalne otwory. Jak wytniesz po prostu dziurę to będzie to straszne druciarstwo, wydasz kasę a efekt będzie przeciwny do zamierzonego - jednym słowem jak dla mnie bez sensu. Poczekaj na oryginalną maskę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxick Posted December 11, 2007 Author Share Posted December 11, 2007 niewiem czemu maska do tego modelu jest taka droga?? 2800zł a do modelu 2005 1300zł troszke to nielogiczne mi sie wydaje.....naiwiekszy problem jest z tym ze takie maski sa ale uszkodzone a jak wiadomo aluminium ciezko naprawic........no coz trzeba szukac dalej a auto niech rdzewieje w garazu :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 2800 :roll: :roll: :?: zadzwoń sobie, części subaru :arrow: 601750762 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxick Posted December 11, 2007 Author Share Posted December 11, 2007 :grin: juz kupiłem uzywke po małej kolizij ale.....mam takiego speca ktory pow ze cos z niej wystroga moze wiec jest niezle...;-)moze jednak mi autko niezgnije w garazu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts