Jump to content

nowy w subaru prosi o rade

poptart

Recommended Posts

witam mam taki dylemat

szukam sti z 2005 roku co jest dosc duzym problemem ( albo zajechane albo cenowo zabijaja) moj dealer znalazl mi 2006 impreze wrx limited problem w tym ze nie bardzo chcialem wrx i kolor jest dosc netypowy czerwony co bys ci mi doradzili brac wrx czy szukac sti dalej ?

z gory dzienki

tu sie przywitaj http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?p= ... 583#563048

tu poczytaj o STI vs WRX http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=114288&start=0

temat byl walkowany wiele razy, zalezy czego oczekujesz od samochodu i do czego jest on Ci tak naprawde potrzebny :wink:

ruznice znam

hm, oki.... :wink:

szukam waszej skromnej opini

opinie mozna wydac na podstawie pewnych danych, ktorych niestety nie podales w swoim poscie

ruznice znam

hm, oki.... :wink:

szukam waszej skromnej opini

opinie mozna wydac na podstawie pewnych danych, ktorych niestety nie podales w swoim poscie

oo sorry dane sti kazdy chyab zana (2.5l) cena do 26 tys usd za 2005

wrx 2006 tez 2.5 ma przejechane 9000mil kosztuje 24 tys usd jest na skorach ma navigacje i lepsze audio w aucie

jest na skorach ma navigacje i lepsze audio w aucie

Jeżeli to są istotnie dla Ciebie rzeczy, to bierz WRX. Nie tylko z ich powodu. Bedzie Ci po prostu bardziej odpowiadał.

Jak masz gdzieś takie pierdoły, interesuje cię jak auto jeździ, to bierz STI.

poptart, myślę, że jednak nie rozumiesz na czym polegają różnice pomiędzy WRX a STI, może lepiej BMW M5 albo Audi RS?

takie komentrze zostaw dla siebie podalem ceny jakie mnie interesuja i jak znajdziesz m5 za ta cene to daj znac

takie komentrze zostaw dla siebie

zdecyduj sie czy chcesz poznac zdanie forumowiczow czy nie

jest na skorach ma navigacje i lepsze audio w aucie

w patyku i swini to faktycznie tylko BMW, bedzie Ci pasowalo :cool:

hehe, jezeli kupic STI na kredyt (czyli zakladamy ze forsy zbyt duzo niema na zabawke) to poszukaj na forum i poczytaj jeszcze o kosztach utrzymania tego auta:)

bo okurat kupic STI to chyba duzo mniejszy problem...

hehe, jezeli kupic STI na kredyt (czyli zakladamy ze forsy zbyt duzo niema na zabawke) to poszukaj na forum i poczytaj jeszcze o kosztach utrzymania tego auta:)

bo okurat kupic STI to chyba duzo mniejszy problem...

nie kredyt tylko wchodzi w gre przy zakupie nowego wrx nie byl by to duzy kredyt ale zawsze i tego chce uniknac

co bys ci mi doradzili

mi by ci doradzili, zebyś zastanowił się czy (i dlaczego) chcesz kupić ten samochód, ponieważ z Twoich preferencji (skóra, "navigacja", "lepsze audio") nie wynika, żeby był to wybór świadomy :( To nie jest auto, które kupuje się ze względu na powyższe - kup sobie mocne BMW, tak jak doradził Ci (z wystarczającą dozą uprzejmości) aflinta - będziesz miał wtedy auto sportowe i komfortowe. Impreza nie jest takim samochodem.

ruznice znam tylko szukam waszej skromnej opini a przywitam sie jak odbiore :)

może rusznice :roll:

i nie wiem, czy nasze opinie będą skromne, my tu wszyscy zblazowni jesteśmy :mrgreen:

BTW, bież STI, rużnica jest porarzająca :!:

:wink:

moim skromnym zdaniem wez te sti - bo tansze nie bedzie a jak wezmiesz wrx-a to po miesiacu [tygodniu jazdy] uznasz ze jest zbyt powolny. Chyba ze najpierw wrx a za rok dwa sti - podziel marzenia na kawalki marzen.

A w te namowy na bmw czy audi to sie nie nabieraj.

Subaru to po prostu subaru - nie wiem na czym to polega ze jak sie wejdzie w te bryczke to juz do emerytury conajmniej.

To chyba te zakrety miedzy innymi.

Tez mysle o sprowadzeniu imprezy z usa czy kanady

Subaru to po prostu subaru - nie wiem na czym to polega ze jak sie wejdzie w te bryczke to juz do emerytury conajmniej.

Ale on chyba o tym nie wie. Jeśli dla niego priorytetem są nawigacje, audio i inne szmery bajery to chłopaki dobrze mu radzą, BMW i cześć! :lol:

A jako że ostatnio poruszany był u nas temat VW R32 to może zdecydujesz się na coś takiego?

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3986264

Skóra, navi jest, audio też, 4x4 pogania 250 kucy, kolor niebieski czegóż chcieć więcej od samochodu? :mrgreen: :wink:

Ja jeszcze dodam, że to BMW czy Audi polecam jak naprawdę dobre auta. Bez jakiejś ironii o dresach itp. Zresztą dresy nie mają kasy na takie fury. Po prostu wiele osób napala się na subaru oczekując nie wiadomo czego, a potem są rozczarowane. Tak więc poptart jeżeli skrzypienie, stuki w aucie, jakieś dzwonienia czy niedoróbki nie będą Cię irytować a spalanie i koszta utrzymania nie grają roli weź STI, jeżeli wnętrze ma znaczenie zastanów się nad Legacy, jeżeli potrzebujesz jeszcze więcej mocy i komfortu weź BMW lub Audi.

oo sorry dane sti kazdy chyab zana (2.5l) cena do 26 tys usd za 2005

wrx 2006 tez 2.5 ma przejechane 9000mil kosztuje 24 tys usd jest na skorach ma navigacje i lepsze audio w aucie

nie badz centusiem :mrgreen: :wink: i kup nowe STI MY07 w sklepie :!: ja dalem 29500$ + tax, mam nowke nie smigana, a 3,9 tys $ to zadna roznica