FAZA666 Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Założyłem ten temat gdyż w moim aucie jest już 3 gałka i szykuję się kolejna zmiana Tylko w tej chwili nie wiem już na co... A teraz trochę historii... Pierwsza-seryjna gałka została zmieniona bo wolę zmieniać biegi gałką okrągłą... Także zmieniłem na Sparco. Ta natomiast po jakiś pojeżdżawkach co chwilę się odkręcała a co za tym idzie cała ruszała się :roll: Pojechałem do SIP-u zakupiłem gałkę z napisem Subaru (firmy chyba Momo), ta natomiast jest tak duża, że nie mieści mi się w ręce co przeszkadza w szybkiej zmianie biegu. Moje wymagania to : mała gałka-obwód, wytrzymałość na nie odkręcanie się :wink: Co radzicie?? Prodrive?? :roll: Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
domestos666 Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Także zmieniłem na Sparco. Ta natomiast po jakiś pojeżdżawkach co chwilę się odkręcała a co za tym idzie cała ruszała się :roll: Ta gałka jest do uratowania. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 domestos666, co wymyśliłeś z autem? :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZA666 Posted December 10, 2007 Author Share Posted December 10, 2007 domestos666, co wymyśliłeś z autem? :smile: Się zastanawia Link to comment Share on other sites More sharing options...
komancz Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Założyłem ten temat gdyż w moim aucie jest już 3 gałka i szykuję się kolejna zmiana Tylko w tej chwili nie wiem już na co... A teraz trochę historii... Pierwsza-seryjna gałka została zmieniona bo wolę zmieniać biegi gałką okrągłą... Także zmieniłem na Sparco. Ta natomiast po jakiś pojeżdżawkach co chwilę się odkręcała a co za tym idzie cała ruszała się :roll: Pojechałem do SIP-u zakupiłem gałkę z napisem Subaru (firmy chyba Momo), ta natomiast jest tak duża, że nie mieści mi się w ręce co przeszkadza w szybkiej zmianie biegu. Moje wymagania to : mała gałka-obwód, wytrzymałość na nie odkręcanie się :wink: Co radzicie?? Prodrive?? :roll: Pzdr ja radze sti oryginal, kupisz ja w niemogepowiedziec.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
domestos666 Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 domestos666, co wymyśliłeś z autem? :smile: Czekam na oferty z Leasingów. Jak będzie wszystko ok, to będzie gites. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZA666 Posted December 10, 2007 Author Share Posted December 10, 2007 ja radze sti oryginal Tę z czerwonymi obszyciami?? Tylko to jest ta sama co seryjna tylko, że czerwone nici :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Wiesz co FAZA666? Gał(k)ę rób . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZA666 Posted December 11, 2007 Author Share Posted December 11, 2007 Gał(k)ę rób . Ty się nie śmiej tylko coś mi znajdź [ Dodano: Sro Gru 12, 2007 6:31 pm ] No i co Panowie?? jakieś typy?? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzi13 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 ze tak zapytam dzisiaj jezdziles bez galki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZA666 Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 ze tak zapytam dzisiaj jezdziles bez galki? Co byś zjadł? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 No i co Panowie?? jakieś typy?? :roll: imho nie ma na tym swiecie wygodniejszej i fajniejszej okraglej galki niz legendarny golf ball od Golfa GTI mk.I, koniec kropka :!: inna sprawa, ze nie jestem do konca pewien, czy pasuje ona (emocjonalnie przede wszystkim ) do Subaru... :roll: :grin: mojej zonce nie podobala sie, wiec dla swietego spokoju zmienilem ja na oryginal :razz: edit: galke mam na mysli Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZA666 Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 Według mnie też najlepsza jest okrągła :smile: Zastanawiam się nad Prodirvem :roll: Może jeszcze moją Sparco uratuje :wink: [ Dodano: Sro Sty 16, 2008 10:53 pm ] Gdzie dostane gałkę Prodrive??? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts