Bartekfi Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Jestem bliski kupna pierwszego własnego Subaru, konkretnie chodzi o Forestera S-turbo. Jako, że nie znam się ani trochę na tych autach, byłem z nim w ASO Dukiewicz na sprawdzeniu.. Generalnie według nich auto godne zainteresowania, ale niepokoi mnie jedna rzecz.. Miałem wrażenie, że na wolnych obrotach auto delikatnie drga i jak podpieli komputer, zwróciłem uwagę na to, że obroty nieznacznie "pływają", powiedzmy w zakresie od 725 do 760. Gdy spytałem o to mechanika odpowiedział, że to całkowicie normalne w bokserach. Czy tak jest naprawdę? :???: Czytając na tym forum zdania na temat "aksamitności pracyu bokserów" mam wrażenie, ża tak być nie powinno.... Z góry dziękuję za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
subar_u Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 w moim legacy jest tak samo. obroty miedzy 700 a 800. raczej norma i chyba wszyscy sie ze mna zgodza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Miałem wrażenie, że na wolnych obrotach auto delikatnie drga Bokser na wolnych obrotach tak właśnie się lekko buja na boki, to jest odczuwalne jak siedzisz w nim. To normalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted December 10, 2007 Author Share Posted December 10, 2007 Bardzo dziękuję za odpowiedzi, uspokoiliście mnie. Teraz już tylko negocjacje cenowe zostały :wink: Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts