Jump to content

Czym posmarować gume?

Jankes

Recommended Posts

Strasznie mi wycieraczki hałasują. Sypało dzisiaj śniegiem i to równo, lała się na szyby maź śnieżno-solna i aż przykro było słuchać jak "trzeszczały. Wygląda na to, że guma jakaś twarda... a sa nowe! Smaruje się czym gumę by zmiękła lekko?

Kup dobrej jakosci wycieraczki, to nie bedzie klopotu. Ja mam juz druga zime wycieraczki firmowane przez Michelin i nie halasuja. W Walmart kosztuja kilka $.

gume, to sie pewnie kremem smaruje :lol: :wink:

Jankes, czym byś nie posmarował to będzie tłuste się mazać po szybie i będzie jeszcze gorzej. Tak jak mówi Kuba - zmień wycieraczki.

guma, jak przeczytalem tytul topiku, to wyobraznia spowodowala, ze w firmie sie na mnie dziwnie patrzyli jak sie brechtalem :mrgreen:

A jesli chodzi o wycieraczki - to zacznij Jankes od przetarcia piór czyms "alkoholowym". Czasem nazbiera sie jakis syf i to tez ma wplyw. Jesli bedziesz mial nadal takie objawy to byly tu chyba omawiane wycieraczki "Valeo Razor cos tam", ktore podobniez zamiataja z sila wodospadu :cool: .

pumex1, co ja poradzę, ze wielu forumowiczów i wręcz nagminnie ma do mnie słabość :wink:

tylko najbardziej wzbudził mnie, juz nie pamiętam kto, ale założył wątek, że mu gdzieś gumą śmierdzi, normalnie do skillowania :!:

:wink:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...