SZELMAN 0 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Witam mam pytanie jaki rozmiar wycieraczek do forestera 2001/2002??? Przód ( kierowca ? pasażer ? ) Tył ? Dziękuje i Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Kruk 24 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 SZELMAN, no z takimi pytaniami na forum to nie lekka przesada? Wystarczy zadzwonić do ASO, albo sprawdzić sobie w tabeli w sklepie :roll: Link to post Share on other sites
SZELMAN 0 Posted December 1, 2007 Author Share Posted December 1, 2007 Wiesz coś na temat wycieraczek to doradz będe Ci wdzięczny aż taki problem Link to post Share on other sites
Doxa 0 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 SZELMAN, no z takimi pytaniami na forum to nie lekka przesada? Wystarczy zadzwonić do ASO, albo sprawdzić sobie w tabeli w sklepie :roll: W zasadzie z każdym pytaniem można się zwrócić do ASO :roll: , wtedy dział techniczny na forum byłby raczej nikomu nie potrzebny. Link to post Share on other sites
siekla 56 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 co do tylnej wycieraczki to dostaniesz chyba wlasciwa tylko w aso - bo jest na plastykowym stelazu i kosztuje ok 40 pln. Link to post Share on other sites
Kruk 24 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Czyli i tak ASO i tak ASO Link to post Share on other sites
Tomasz_555 532 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Pytanie czy chodzi o same pióra czy całe skrzydła. Link to post Share on other sites
Kruk 24 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 W zasadzie z każdym pytaniem można się zwrócić do ASO Oj chyba mało im pytań zadajesz. Spróbuj zadać kilka mądrzejszych to już tam nie zadzwonisz :wink: Link to post Share on other sites
Kruk 24 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Pytanie czy chodzi o same pióra Jak same pióra to można kupić tą gumkę na metry i sobie dociąć - wychodzi ok.2zł na jedną wycieraczkę. Link to post Share on other sites
Doxa 0 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 W zasadzie z każdym pytaniem można się zwrócić do ASO Oj chyba mało im pytań zadajesz. Spróbuj zadać kilka mądrzejszych to już tam nie zadzwonisz :wink: Nie narzekam :cool: Czyli i tak ASO i tak ASO No dobra, wyszło na Twoje Tym razem :wink: Link to post Share on other sites
Kruk 24 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Nie narzekam no to masz prawdziwe ASO w Twoim regionie (skąd jesteś?) - szczerze Ci zazdroszę bo ja niestety narzekam chyba się w końcu przeprowadzę. Link to post Share on other sites
Doxa 0 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Nie narzekam no to masz prawdziwe ASO w Twoim regionie (skąd jesteś?) - szczerze Ci zazdroszę bo ja niestety narzekam chyba się w końcu przeprowadzę. W mojej okolicy w ogóle nie ma ASO , ale to najbliższe fajne jest w Krakowie :grin: Link to post Share on other sites
Janosik 5 Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 W mojej okolicy w ogóle nie ma ASO , ale to najbliższe fajne jest w Krakowie :grin: wazeliniara a propos długosci to nie macie większych problemów :?: wycieraczek oczywiscie Link to post Share on other sites
aflinta 2986 Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Skoro mowa o docinaniu gumy do wycieraczek (swoją drogą to mam taką procedurę opisaną w instrukcji do auta), to gdzie kupić dobrą? Bo na stacji benzynowej to chłam jakich mało - przynajmniej na BP. Link to post Share on other sites
Kuba 35 Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Ja nie mialem problemu z kupieniem wycieraczek do WRX'a kombi w sklepie z czesciami. Link to post Share on other sites
aflinta 2986 Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Kuba, z kupnem wycieraczek do legaca też nie mam problemu, mogę nawet wybrać sobie z 4 kategorii cenowych i zapewne jakościowych, ale interesuje mnie owa wymiana samej gumy Link to post Share on other sites
Kuba 35 Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Wycieraczki sa w standardowych rozmiarach i sa w sprzedarzy do nich same gumy na wymiane. Gum sie nie tnie, bo na koncach sa ruzne bajery, ktore powoduja ze guma sie nie wysowa z wycieraczki, jak i nie wyleca z niej usztywniacze. Link to post Share on other sites
Kruk 24 Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 aflinta, ja ową gumę na metry kupuję w Gdańskim Polmozbycie i nie narzekam - jest niezłej jakości (o dziwo). Link to post Share on other sites
Hogi 107 Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 SZELMAN, kierowca 480 mm pasażer 530 mm 1 Link to post Share on other sites
Doxa 0 Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Doxa napisał/a: W mojej okolicy w ogóle nie ma ASO , ale to najbliższe fajne jest w Krakowie :grin: wazeliniara to też potem nie mam powodów do narzekań :razz: :cool: P.S. To śpiewałem ja... Jarząbek... Wacław hogi, bardzo dziękujemy za rzeczową odpowiedź :smile: Link to post Share on other sites
Hogi 107 Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 @diefenbach dziękuję!!! 13 lat czekałem aż ktoś polubi mój post :) 1 Link to post Share on other sites
ozarek 142 Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 1 godzinę temu, Hogi napisał: @diefenbach dziękuję!!! 13 lat czekałem aż ktoś polubi mój post może dlatego, że podałeś wartości odwrotnie... 1 1 Link to post Share on other sites
Hogi 107 Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 22 godziny temu, ozarek napisał: może dlatego, że podałeś wartości odwrotnie... Z pośpiechu Link to post Share on other sites
diefenbach 0 Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 (edited) On 12/2/2007 at 2:02 PM, Hogi said: SZELMAN, kierowca 480 mm pasażer 530 mm On 4/28/2020 at 12:53 PM, ozarek said: może dlatego, że podałeś wartości odwrotnie... Kurtyna, a ja zostaję z dwiema dla pasażera. Było ruszyć dupsko i zmierzyć.. (UPDATE: Jednak nie! Zamówiłem dwie 530.. cud) Edited April 30, 2020 by diefenbach Link to post Share on other sites
Recommended Posts