Guest dzabudin Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Witam Przestal dzialac mi pilot centralnego zamka prawdopodobnie wina rozkodowania piota. Bateria zostala wymieniona.Jak zakodowac spowrotem pilota ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Jak ci się mógł rozkodować pilot? Może to awaria siłownika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy96 Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Mamy wyszukiwarke i twor zwany "Google"... tu jest opis programowania: http://www.cars101.com/subaru/keyless.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppmarian Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Mamy wyszukiwarke i twor zwany "Google"... tu jest opis programowania: http://www.cars101.com/subaru/keyless.html BTW mam uszkodzona "gumke" przycisków w takim pilocie pilot dziala poprawnie ale trzeba gleboko wciskac czy moze wie ktoś gdzie mozna taka kupic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 ppmarian, a rozebranie i przemycie odpowiednim środkiem nie pomaga? Ostatecznie to tylko guma przewodząca, możesz kupić jakiś badziewny kalkulator lub pilota i z niego dosztukować - jak nie uda Ci się kupić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppmarian Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 ppmarian, a rozebranie i przemycie odpowiednim środkiem nie pomaga? Ostatecznie to tylko guma przewodząca, możesz kupić jakiś badziewny kalkulator lub pilota i z niego dosztukować - jak nie uda Ci się kupić. pilot dziala prawidlowo to nie jest kwestia przemycia. tak wlasnie zrobilem z "dosztukowaniem" przyciskow tyle ze od telefonu wiem ze w VW byla mozliwosc dokupienia takich oryginalnych "gumek" wiec pytam czy w subaru przerabial ktos ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Gumek nie przerabial, ale mi ten pilot wogole dziala jak chce - raz nie zamyka, raz zamyka i zaraz otwiera samemu, a czasem wogole nie dziala - baterie sprawdzalem, grzebalem w kabelkach i nadal nie moge znalezc przyczyny, gumki mam dobre ale tez czasem dopiero jak glebiej wcisne to dziala a czasem wystarczy lekkie dotkniecie - sklanaiam sie ku temu ze auta maja jendka dusze i same nia zyja - moze ktos ma jakis pomysl gdzie pozagladac - tylko nie mowcie ze w ASO - bo tam to sami nie wiedza o co chodzi PS - jak zamykam kluczykiem auto sie zamyka normalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts