kuba_p Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 czy wie ktoś jak założyć wskaźnik doładowania turbo w Impezie 2003. i czy możecie jakiś konkretny polecić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bryku Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 nie polecam Auto gauge Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba_p Posted November 21, 2007 Author Share Posted November 21, 2007 a jakie są przeciw wskazania? nie działa tak jak powinien? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bryku Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 czasami wskazuje nawet 1,5 bara. Po wyłączeniu i właczeniu jeszcze raz znów wskazuje "dobrze" , czyli w moim przypadku 1 bar. Ale tak do końca to nie jestem pewny. Ktoś pisał na forum że jakos mozna je kalibrowac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Ale lepiej nie kupować niż kalibrować (oczywiście dotyczy tylko AutoGauge) bo wogóle wskaźnik doładowania warto założyć - w rozsądnej cenie polecam Greddy i AutoMeter (choć parują w nich szybki :wink: ale wskazuje bardzo dobrze). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtx Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Ja również nie polecam AutoGauge. Mam mechaniczny wskaźnik i przekłamuje o 0,2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Ja mam mechaniczny AutoMeter i pokazuje z dokładnością 0,1bara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts