Jacool Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Mam pytanie gdyz jestem swiezo upieczonym posiadaczem STi 2.5 US spec a moje poszukiwania na forum zakonczyly sie fiaskiem, a zatem do rzeczy: jaka moze byc przyczyna nie gasnacej kontrolki temperatury tylnego dyfra, dodam tylko ze auto jest po lekkiej przygodzie tylnym kolem w ktorej to pękła półoś na przegubie ale reszta sieddzi w dyfrze. Lada moment bedzie nowa ale nie wiem czy to pomoze zlikwidowac problem kontrolki (szczerze watpie :sad: ). z gory dzieki za info Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Uszkodzony czujnik lub przewody w dyfrze? Ja obstawam że to była jakaś ciut większa przygoda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Po co dwa razy ten sam temat? http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=114347 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts