Buffy22 Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 We wtorek 27.11 na torze w Kielcach odbędzie się kolejne szkolenie wszytkich chętnych zapraszamy... Lista otwarta... Pierwszy i drugi stopień.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 w jakich to jest godzinach i ile kosztuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 jerzy szuba, informacje o szkoleniach Andrzeja Lenczowskiego znajdziesz tutaj :arrow: http://www.alsds.eu/ Informacje o najbliższych szkoleniach i cenach, tutaj :arrow: http://www.alsds.eu/pl/10/8/terminy_szkolen.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Łamię się, czy nie jechać ... jak to w praktyce wygląda na torze z oponami? Mam nowiutkie Goodyeary UG Performance ... na torze dostaną ostro w dupsko, right :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazushito Yakitaki Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 W Kielcach? Tam jest tak ślisko, że opony nic nie zauważą ;> r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 dzięki za info,przyda się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chloru Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 W Kielcach? Tam jest tak ślisko, że opony nic nie zauważą ;> r. To powiedz to moim ex-Pirelli ;-) Swoja droga warto pojechac ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urabus Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Byłem na I stopniu SJS. Warto jechać dla porównania na ALSDS :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 chetnie bym pojechal jakby bylo bardzo duzo sniegu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZA666 Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 jak to w praktyce wygląda na torze z oponami? Wyluzuj, na mój gust ich poziom będzie taki sam jak będziesz opuszczał Kielce :wink: Byłem na I stopniu SJS. Warto jechać dla porównania na ALSDS Zawsze warto. Każde szkolenie co innego wnosi :wink: U AL-a według mnie bardziej się wyjeździsz :grin: Ja polecam :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 FAZA666, nie chodzi o poziom bieżnika ... chodzi o poziom ogólnego "styrania" (np. na bokach) ... :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZA666 Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 chodzi o poziom ogólnego "styrania" (np. na bokach) ... :smile: :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Uki, nie tnij zakrętów a będzie oki :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazushito Yakitaki Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 To powiedz to moim ex-Pirelli Tych, co byly ex-, zanim tam wjechałeś? ;> r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Podejrzane coś .... normalnie była po 2 dniach już kolejka rezerwowa chyba, że my tu gadu gadu ... a miejsc ni ma ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymu Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Łamię się, czy nie jechać ... jak to w praktyce wygląda na torze z oponami? Mam nowiutkie Goodyeary UG Performance ... na torze dostaną ostro w dupsko, right :?: miałem identyczne obawy przed kielcami 6.11. po przyjeździe było jeszcze gorzej - plułem sobie w twarz bo świeciło słońce i zrobiło się prawie ciepło ale po 13tej, gdy zaczął padać deszcz, potem śnieg - uśmiech mi się pojawił na twarzy. po powrocie nastąpiło jego poszerzenie, gdy mierząc miarką stan bieżnika stwierdziłem, że nie ubyło absolutnie nic. więc nie przejmuj się i baw się dobrze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia_K Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Witam, uprzejmie informuję, że szkolenie w dniu 27.11.2007 nie odbędzie się. Końcem listopada na stronie AL-a zostaną umieszczone terminy grudniowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Gosia_K, :?: A chciałem wyczekać do ostatniej chwili (praca) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts