Jump to content

Amory Forester Olsztyn

gimli2

Recommended Posts

witam

czy ktos z forumowiczow moze mi powiedziec jak mam sprawdzic jakie sa amortyzatory z tyłu w moim forku? bo nie wiem czy mam zaczac zbierac na nowe oryginaly wysokocisnieniowe czy moge kupic w Inter Partsie zamienniki. forek rocznik 1998, 2.0 125 KM, niby na klapie z tyłu jest naklejka GL.

dzieki za pomoc. pozdrawiam.

przejczytalem juz ten temat wczesniej, wynika ze w wersjach GX sa samopoziomujące, ja mam niby GL - naklejona naklejka, chodzi mi o to ze jak oddam auto do wymiany amorów to chce wiedziec czy zamienniki założe czy bede musial czekac az sprowadza oryginalne bo kupowac najpierw w ciemno nie chce. dlatego chcialbym sie dowiedziec czy moge jakos stwierdzic jakie amorki mam teraz. a moze po numerze VIN do czegos dojde??

po numerze VIN doszedlem do tego że autentycznie mam wersje 2.0 GL i że zawieszenie jest jak to napisali w opisie: Normal Suspension.

czy to oznacza ze moge kupowac zamienniki??

pozdrawiam i sorki za stwarzanie problemu ktory pewnie byl walkowany na forum kilka razy ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi.

nasunęło mi sie jeszcze jedno pytanie, czy po wymianie amorkow na KYB tył samohodu podniesie sie?? w tej chwili mam 380 mm od srodka kola (o zgrozo) a powinno byc 5 cm wiecej.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...