Bluetooth Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Dla zainteresowanych - lora z pięcioma nówkami w poprawionej budzie. kryjącej pod maską większe silniki wyjechała dzisiaj ok 16.30 spod SIPu w Krakowie... Czuję, że jutro odbiory będą, no to chwalić się proszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
pin Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 A jesteś pewien, że to nie były Hyundaie Santa Fe? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bajorek Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Zwłaszcza, że koreańce mają salon zaraz obok . Jeszcze nie widziałem tego sprzęta na żywca - ciekaw jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁukaszG. Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 okropny przód. brak proporcji. a tył za bardzo wygładzili. znowu trzeba się przyzwyczajać Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Mi tam stara Tribeka się podobała, miała swój charakter, a nowa wygląda tak jak każdy SUV :neutral: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Nie jest znów taka tragiczna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Nie jest znów taka tragiczna... Tragiczna może nie, ale czemu musi przejechać prawie obok żeby dotarło do mnie że to Tribeka jechała. Poprzednią jak tylko pojawiała się w zasięgu wzroku było można rozpoznać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaB Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Nie jest znów taka tragiczna... Tragiczna może nie, ale czemu musi przejechać prawie obok żeby dotarło do mnie że to Tribeka jechała. Poprzednią jak tylko pojawiała się w zasięgu wzroku było można rozpoznać. Marudzisz. Jak nowa Impreza przejeżdża, to jestem w stanie ją zidentyfikować z baaaaaaaardzo daleka, ale to nie znaczy, że jest ładna . Tribeca w starej budzie mi się nie podobała, ta jest dla mnie bardziej elegancka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Marudzisz. Jak nowa Impreza przejeżdża, to jestem w stanie ją zidentyfikować z baaaaaaaardzo daleka, ale to nie znaczy, że jest ładna . Tribeca w starej budzie mi się nie podobała, ta jest dla mnie bardziej elegancka. A ja nie mówię że jak potrafię zidentyfikować z daleka to znaczy że jest ładna. Może nawet być brzydsza :razz: , mówię tylko że zatraciła trochę swój charakter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 spod SIPu w Krakowie a przypadkiem nie spod Emila na Conrada :?: :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluetooth Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 a przypadkiem nie spod Emila na Conrada jakoś tak... przecież to to samo... nie sprawdzałem KRSów tych firm, ale stawiam, że mają dość mocne powiązania kapitałowe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 nie to samo, powiązania finansowe a lokalizacyjne i funkcyjne to spora różnica... ale może ja się czepiam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts