Raga 0 Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Może wstępnie się umówimy właśnie przy dwupasie - a później już gdzieś odbijemy Link to post Share on other sites
Tomasz_555 535 Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Ja proponuję wstępnie umówić się na dużym parkingu przy Piramidzie - 250 metrów od dwupasmówki. Jadąc od Bielska, kończy się las, i zaraz pierwszy zjazd na Tychy, pod wiadukt (w lewo), 250 metrów i po lewej stronie jest parking - Piramida jest bardzo charakterystyczna. Od strony Katowic jest to ostatni zjazd na Tychy (Paprocany) - oświetlony, z pasem zjeżdżania, idzie w dół obok wiaduktu (tego samego co od strony Bielska) i dalej w prawo i po 250 metrach po lewej stronie. Link to post Share on other sites
adi.m 9 Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Kurde nie mam autka teraz ale chyba jakieś pożyczę żeby chociaż was poznać i obczaić wasze poczynania i się tam przyturlam choćby na hulajnodze :neutral: Link to post Share on other sites
ziober 0 Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Do środyna pewno nie wyrobie sie z moim szuwarkiem, ale na pewno pojawie sie z Romkiem Link to post Share on other sites
Ywone 0 Posted November 25, 2007 Author Share Posted November 25, 2007 Postaram się zjawić na chwilkę. Link to post Share on other sites
Raga 0 Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Na chwilkę Ja przyjadę z żonką od razu po treningu - Paweł_P trza w konwoju podjechać "na Tychy" Aj jak sie cieszę... Link to post Share on other sites
Ywone 0 Posted November 25, 2007 Author Share Posted November 25, 2007 trza w konwoju podjechać "na Tychy" W grupie raźniej ? Boicie się czegoś tyszanie niegroźni byłam tam wiele razy na spotach pod piramidą. Link to post Share on other sites
Raga 0 Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 A bo "hanysy" nie lubią "goroli" - ale będę miał żonę w obstawie - 52 kg żywej masy bojowej, więc... Link to post Share on other sites
Ywone 0 Posted November 25, 2007 Author Share Posted November 25, 2007 Raga, ja nie hanys wypraszam sobie. Mieszkam na zagłębiowskiej ziemi, a nie na śląskiej. Jestem łagodna jak baranek Link to post Share on other sites
Tomasz_555 535 Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Mam więc rozumieć, że jesteśmy umówieni na spota ?? Nareszcie coś się dzieje Umyję Ślicznotkę z tej okazji ale będę miał żonę w obstawie - 52 kg żywej masy bojowej, więc... A moja obstawa w tygodniu przebywa w Bielsku i nie da rady dotrzeć ze mną na spot. Ale będe dzielny Link to post Share on other sites
Raga 0 Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Możemy ją przecież z BB odebrać i później odwieźć? Link to post Share on other sites
Tomasz_555 535 Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Możemy ją przecież z BB odebrać i później odwieźć? Nie w tym problem, biedactwo ma zajęcia do 21.00, nie mówiąc, że w czwartek kolkwia i wcześnie zaczynające się zajęcia. Gdyby nie to, to sam bym po nią pojechał Link to post Share on other sites
Raga 0 Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 - właśnie dlatego ja edukacje chciałem zakończyć w 4 klasie podstawówki Link to post Share on other sites
Ywone 0 Posted November 25, 2007 Author Share Posted November 25, 2007 Jak napada nam białego puchu to możemy udać się tam Link to post Share on other sites
Raga 0 Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 super by było Link to post Share on other sites
Tomasz_555 535 Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Ywone, spoty w Tychach były, a informacji na forum zero :> W Tychach jestem częściej niż w domu, wszystko w moim życiu wiąże się z Tychami więc jestem gotów w każdej chwili wyruszyć na spota Jak jest dużo świeżego śniegu to lubię upalać pod Leclerkiem Tyle, że nie można tam zbyt długo tkwić bo zjawiają się gargamele. Link to post Share on other sites
5qra 0 Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Ywone, dzieki za PW - szalony weekend w Wiśle - wiesz jak bywało wcześniej i problemy z Kompem. Jesli będzie cos w Tychach to sie pojawię, ale chyba na piechotę albo "Zdzirą" jak będzie odpowiednia pogoda. PS. dodałem topik do śledzonych i nie dostałem infa o nowych postach Link to post Share on other sites
Paweł_P 2127 Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Na chwilkę Ja przyjadę z żonką od razu po treningu - Paweł_P trza w konwoju podjechać "na Tychy" Aj jak sie cieszę... Spoko, ja też się bardzo cieszę, a tak ostatnio się bałeś że nic się nie ruszy ze spotami hehe, oby mi się udało dotrzeć a ja już nakręcam kolejnego gościa z Bielska, który ma Evo IX, pracuje niby za granicą (może w Czechach?), ale na niektóre spoty przyjedzie Link to post Share on other sites
Raga 0 Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Paweł_P, To może ustawmy się o 20:20 na stacji na wylocie z BB za Chłopskim Jadłem i salonem Citroena. co ty na to? Link to post Share on other sites
Paweł_P 2127 Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 spoko, możemy się tak umówić, jutro lub w środę dam tylko znać czy w ogóle pojadę :neutral: Link to post Share on other sites
Raga 0 Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Nawet mnie nie denerwuj! Spot jakich wogóle nie ma a zaraz zacznie sie połowa wykruszyć! Link to post Share on other sites
Paweł_P 2127 Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 bardzo chcę jechać jeśli o to Ci chodzi Po prostu nie wiem jak mi wyjdzie z robotą :roll: Link to post Share on other sites
Raga 0 Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Mam nadzieję, że w BB mimo już białych warunków działa jakaś myjnia ręczna, gdzie mogę samemu popieścić mojego brudasa... Link to post Share on other sites
Paweł_P 2127 Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Jak napada nam białego puchu to możemy udać się tam A co to jest? Raga, ja swojego Mesia na razie nie myję, w takich warunkach to nie ma sensu a przynajmniej cały usyfiony jest zabezpieczony przed poobijaniem od żwiru i piasku, z kolei brudne tablice mogą utrudnić rozpoznanie na fotce :wink: Link to post Share on other sites
Tomasz_555 535 Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 A co to jest? Sporych rozmiarów żwirowy plac. Ale bez śniegu to się tam nie warto wybierać, chyba, że chcesz sobie wybić parę zębów na dziurach. Jak dobrze sypnie białym to dziury się wyrównują i jest miodzio. Ja dzisiaj zmyłem syf z samochodu, ale pewnie przed spotem jeszcze bedzie szybkie opłukiwanie Link to post Share on other sites
Recommended Posts