JaCK Posted February 20, 2003 Share Posted February 20, 2003 Subaru zapowiedziało, że podczas 73. Salonu Motoryzacyjnego w Genewie przedstawi nowy samochód koncepcyjny o kodzie B11S. Będzie to czteromiejscowe coupe wielkości Imprezy o nowym wyrazistym sportowym charakterze. Concept-car zapoczątkuje nowy design, jaki będzie obowiązywał w Subaru. (Samar). ale kosmos :shock: http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=356043 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted February 20, 2003 Share Posted February 20, 2003 Witam JaCKu w naszym gronie! Mam nadzieje, ze troche z nami pozostaniesz :wink: . Sorka, ze od razu na poczatku sie czepne, ale ten temat byl poruszany tu juz ze dwa razy. Ale nie przejmuj sie pozdrawiam, ThanJu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaCK Posted February 20, 2003 Author Share Posted February 20, 2003 to przpraszam jak mnie nie wygonicie to zostane :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted February 20, 2003 Share Posted February 20, 2003 Nie no, nie wygonimy. Pozdrawiam, ThanJu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyrekcja SIP Dyrekcja Posted February 21, 2003 Dyrekcja SIP Share Posted February 21, 2003 Witamy na forum ! Temat istotnie już był, lecz w kontekście zupełnie innej dyskusji. Ponieważ - zgodnie z pierwszymi notatkami prasowymi - ten "concept car" ma wyznaczać nowy kierunek stylistyki Subaru, jest jak najbardziej godny własnego wątka (trudno, żebym uwazał inaczej ). Mnie osobiście szkic w pierwszej chwili nieco zaszokował, no ale jako "stara konserwa" potrzebuję nieco czasu aby przyzwyczaić się do nowego - no i im dłużej na fotkę na moim biurku patrzę, tym bardziej mi się podoba .... 8) pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted February 21, 2003 Share Posted February 21, 2003 .........im bardziej prosiaczek zaglądał do pokoju, tym bardziej, misia tam nie było......... Mój ulubiony cytat z Misia Uszatka Waldemar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted February 21, 2003 Share Posted February 21, 2003 Jeszcze pytanie do dyrekcji. Czy Subaru zostanie Subaru......czy zgodnie z tytułem tej strony.....zmienia nazwę marki ? Nowa nazwa brzmi groźnie, ale ja wolę starą. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted February 21, 2003 Share Posted February 21, 2003 Troche sie boje tej zmiany stylistycznej :roll: Mysle ze w takiej sytuacji pomoze to krótkie zdanie "Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" Taki mi sie wydaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted February 21, 2003 Share Posted February 21, 2003 A ja myślę, ze taki nowy SVX może wnieść troche świeżości do segmentu i oczekuje go z niecierpliwością. Taka stylistyka na pierwszy rzut oka przynajmniej bardzo mi odpowiada, ale warto poczekać na coś mniej wirtualnego. pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted February 21, 2003 Share Posted February 21, 2003 Mnie tam brakuje wlotu na masce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ickx Posted February 21, 2003 Share Posted February 21, 2003 H - 6 nie wystarczy ? No wiem wiem ten automat :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts