Zbychu Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Dlaczego nowa Justy charakteryzyje: -- brak napędu na 4 koła (sprzeczne z twierdzeniem o bardzo dobrych właściwościach jezdnych) -- brak modelu z automatyczną skrzynią biegów -- bardzo mały prześwit Czy to są celowe działania na pogorszenie opinii o marce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?p=495570#495570 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbychu Posted October 11, 2007 Author Share Posted October 11, 2007 Dzięki za przekierowanie. Cieszę się, że nie jestem jedyny, który nową Justy odebrał jako wielką pomyłkę firmy. Szkoda bo chciałem kupić ten samochód, a teraz muszę się rozglądać za innym podobnym w zaletach do Justynki z 1992 roku. Myślę że, to będzie Suzuki Jimny (choć ma wygląd za bardzo dzipowaty). Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Zamykamy :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts