gieta Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Witam, wreście dostałem naklejkę na klapę imprezy: "impreza gt awd". Pytanie moje brzmi, czy któryś posiadacz imprezy z orginalnie naklejoną naklejką mógłby napisać mi w którym dokładnie miejscu powinna być naklejona... chodzi o wymiary w cm od dołu i boku klapy. z góry dziekuje gieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 z tego co pamietam to bylo 3 cm od dolu i 2,5cm od boku Link to comment Share on other sites More sharing options...
b. Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 a skad masz taka naklejke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gieta Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 kolega z forum Godlik mi zmajstrował... za co mu jest b.wdzieczny :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 w mnie w miejscu naklejki świniacz siedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek790 Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 gieta nic tylko z syfmiarką po parkingach. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gieta Posted October 6, 2007 Author Share Posted October 6, 2007 hehe, no miarka w ręke i na parking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts