marti Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Jak to jest z tymi wyjazdami na siakeś tory w europie? Obserwuje forum, pacze i pacze i nic. A tu nagle na stronie sjs info ze odbył się wyjazd na Nurburgring w wrześniu. Gdzie szukać takich informacji i czy nic się nie kroi w najbliższej przyszłości? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 marti, pewna grupa, w tym ja, co roku w okolicach kwietnia ma wyjazd na Ring. Byliśmy dwa razy i nie zanosi się na to, by w przyszłym roku wyjazd się nie odbył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intakwrx Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 marti, pewna grupa, w tym ja, co roku w okolicach kwietnia ma wyjazd na Ring. Byliśmy dwa razy i nie zanosi się na to, by w przyszłym roku wyjazd się nie odbył. shodan nie jedzie na ALT więc miejsce się zwolni No wymiataczu ! Jedziesz ? Toru Poznań niema na konsole wiec nie będziesz miał forów niestety, ale gwarantuje że te parę zakrętów dostarczy Ci też adrenalinki i w mig się ich nauczysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
marti Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 intaxwrx - mogę dokładniejsze dane, przede wszystkim termin ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Intakwrx, oj, czuję, że masz ogromną potrzebę dokopania mi . To już wolę jechać na Ring . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intakwrx Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Intakwrx, oj, czuję, że masz ogromną potrzebę dokopania mi . To już wolę jechać na Ring . Na Ringu by była odwrotna sytuacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intakwrx Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 intaxwrx - mogę dokładniejsze dane, przede wszystkim termin ;-) Tu cały wątek: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=112532&start=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shodan Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 shodan nie jedzie na ALT więc miejsce się zwolni No wymiataczu ! Jedziesz ? Toru Poznań niema na konsole wiec nie będziesz miał forów niestety, ale gwarantuje że te parę zakrętów dostarczy Ci też adrenalinki i w mig się ich nauczysz Nie jadę na ALT, bo zapewne dzień wcześniej będę w Poznaniu jako instruktor w Evolution Experience. A dwa dni pod rząd to trochę za dużo dla auta.. Tak więc oddam miejscówek za zwrot wpisowego 100 zł, jeśli ktoś jest chętny proszę na PW. pozdr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue76 Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Jeżeli będzie więcej chętnych, to służę także swoją miejscówką na identycznych zasadach jak Shodan. Nie zapowiada się, żebym mógł wystartować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Nie zapowiada się, żebym mógł wystartować. zal za dupe sciska, mam nadzieje ze dojdziecie swoich praw :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shodan Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 marti, pewna grupa, w tym ja, co roku w okolicach kwietnia ma wyjazd na Ring. Byliśmy dwa razy i nie zanosi się na to, by w przyszłym roku wyjazd się nie odbył. To są oczywiście wyjazdy prywatne. W przyszłym roku prawdopodobnie zrobimy opcję full kawior - lecimy samolotem, a auta pojadą tirem + bus serwisowy. pozdr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shodan Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Jeżeli będzie więcej chętnych, to służę także swoją miejscówką na identycznych zasadach jak Shodan. Nie zapowiada się, żebym mógł wystartować. A jak twoje autko - robi się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue76 Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Jeszcze długa droga, zanim zacznie się robić. Co tu gadać, życie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts