msq Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Pękło mi w drobny mak lusterko (dokładniej to sam je pękłem o słup na parkingu). Kupiłem nowy wkład i myślałem, że jest to tylko kwestia przyklejenia go. Ale to chyba jakaś głębsza filozofia jest i bez rozkręcania się nie obejdzie. Czy ktoś z Was ma może doświadczenie, co trzeba odkręcić, żeby ten wkład założyć? Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samochodzik Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Pękło mi w drobny mak lusterko (dokładniej to sam je pękłem o słup na parkingu). Kupiłem nowy wkład i myślałem, że jest to tylko kwestia przyklejenia go. Ale to chyba jakaś głębsza filozofia jest i bez rozkręcania się nie obejdzie. Czy ktoś z Was ma może doświadczenie, co trzeba odkręcić, żeby ten wkład założyć? Z góry dziękuję. tez to ostatnio przerabialem, oryginalnie wklad jest na wcisk, domowymi metodami lub w warsztacie trzeba spilowac delikatnie plastik w lusterku i dolozyc siliconu na nowy wklad Link to comment Share on other sites More sharing options...
msq Posted October 3, 2007 Author Share Posted October 3, 2007 A więc jednak Dzięki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts