Guest Czamba Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Witam wszystkich. Niedawno zostałem użytkownikiem Legacy 2.0 MY07. Mój niepokój wzbudziły drgania (wibracja) drążka skrzyni biegów. (niezależnie od biegu) Serwis wyjaśnia, że to normalne w Subaru. Czy to prawda? Pozdrawiam fanów Subaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Czamba, też tak miałem w Legacy - przy włączonej klimatyzacji nawet się nasila, prawda? Wynika to z kwestii konstrukcyjnej skrzyni biegów. Trochę pomęczyłem serwis, że mi to przeszkadza, więc nieznacznie poprawili ... ale TAK MA BYĆ! Gratuluję zakupu świetnego autka :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 ... to fakt ! Drgania drążka są zupełnie normalne i nie świadczą nic złego o Twojej skrzyni. U mnie to występuje, potwierdzam. Nie ma się czym martwić... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest perche Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 A idac za ciosem - czy we wszystkich legasiach biegi tak ciezko wchodzą? Czasem zeby wrzucic wsteczny muszę dwa razy wyciskac sprzeglo zeby wskoczyl - czy juz powienienem sie martwic i jechac na serwis? Jest tak od samego poczatku... a przejechane 7kkm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 To normalne, taka konstrukcja skrzyni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kario Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Dobrze wiedziec, ze moja skrzynia po 160tys dziala jak nowa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts