rzymu Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 http://news.windingroad.com/body-styles ... -forester/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek K Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 wyglada jak Outback z krwi i kosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Bo to jest OBK . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek K Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 i to chyba nawet obecny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pin Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 wyglada jak Outback z krwi i kosci Stan techniczny wskazuje na to, że pójdzie na eksport do Polski. Za miesiąc po drobnej kosmetyce pojawi się na allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek K Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Za miesiąc po drobnej kosmetyce pojawi się na allegro prawie nowka, niesmigany, bezwypadkowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pin Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Żona prowincjonalnego pastora dojeżdzała nim do szkółki niedzielnej w miasteczku... przez resztę tygodnia stał w garażu... co widać na zdjęciach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bajorek Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Czepiacie się, lekko go ktoś tylko drzwiami przyhaczył na parkingu pod markjetem, normalna rzecz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 A czytaliście w ogóle artykuł z linka? To chyba jakiś żart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Cz Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 To sie raczej do "Nie do wiary" nadaje. :shock: Ciekwe jak będzie wyglądał OBK. Może podwyższona Impreza 08? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark L.A. Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Wlasnie dzisiaj ogladalem takiego samego OBK ... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Jakiś taki większy ten Forester. Ale w sumie wygląda ok i ma okna bez ramek Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 W sumie, czemu nie? Tylko po co wtedy Outback? Może doszli do wniosku, że nie ma sensu oferować OBK i Forestera, połączą to w jedno? Ale ponieważ lubię OBK to i takiego Forysia przełknę, i tak to lepsze niż Impreza '08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 A czytaliście w ogóle artykuł z linka? To chyba jakiś żart Czytałem, ale tam cholera wszystko po angielsku :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Cz Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 A czytaliście w ogóle artykuł z linka? To chyba jakiś żart Czytałem, ale tam cholera wszystko po angielsku :sad: Angielski humor. :neutral: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek K Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 hogi, to nic ze po angielsju. Wystarczy czytac powoli, na pewno zrozumiesz Z mowieniem tak samo: p-o-w-o-l-i i sie dogadasz. Forek musi byc i nie wyobrazam sobie mariazu z OBK. Forek musi byc tylko bardziej macho bo na razie dupna konkurencja w postaci Outlandera i ultrasuperdupnanormalnieszoktakadupna "konkurencja" w postaci (przepraszam) RAV4 niestety kasuje Forka w kategorii "look&feel". A taki OBK to konkurencji nie ma. A jesli juz ma to przynajmniej wyrosnieta i droga: X70, Allroad etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 rzymu, pisali przecież w tym wątku na NASIOC, że to "test mule", a więc bebechy forka oklejone naprędce dostosowaną karoserią z outbacka... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluetooth Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 No to ja sobie chyba kupię jeszcze ze trzy sztuki MY08 i będę miał do końca życia... Z Imprezą MY07 też kurcze tak trzeba było zrobić zamiast teraz rozpaczać jaka ta nowa jest ładna i konkurencyjna względem rywali typu Seat Ibiza... Czasem trzeba zadziałać proaktywnie, wziąć sprawy w swoje ręce i uniezależnić swoje troski od strategii producentów... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Bluetooth, w usa chyba jeszcze dostaniesz STI 07. Na co czekasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Dzisiaj usłyszałem w salonie zatrważającą wieść jakoby MY09 miały nie być w wersji z 2.5 XT (znaczy, że z turbo i na benzynę). :shock: Prawda to jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisek Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Tez to slyszalem w tym samym salonie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba77 Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Dzisiaj usłyszałem w salonie zatrważającą wieść jakoby MY09 miały nie być w wersji z 2.5 XT (znaczy, że z turbo i na benzynę). :shock: Prawda to jest? Ja przed kilkoma dniami w pewnym salonie usłyszałem, że będzie w Polsce Forester STI MY09 :!: Wygląda na zupełną analogię jak w przypadku Imprezy ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 będzie w Polsce Forester STI MY09 a ja, ze ta wersja bedzie miala diesla :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart99 Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Patrząc na zapędy FHI odnośnie wspaniałego Tribeca na widok którego dzieci płaczą jak żartuje sobie Clarkson albo nowa superancka bajerzasta Impreza, Forester będzie mógł stanąć w szranki z innymi wspaniałymi furami w rodzaju Santa Feeeee lub rewelacyjnym Tuscon'em :???: Ja się pytam o co chodzi?? Wspaniałych designerów wytrzasneli z Chin czy Korei? Wolałbym, żeby nadal designem zajmowały się zwykłe inżyniery.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Robili po swojemu, to zawsze sie mowilo, ze brzydkie te Subaru. Probowali z designerem z Alfy, to sie tez nie podobalo (Tribeca, SI06). Teraz probuja z mala grupka (10 tys. zatrudnionych) chinskich desginerow, to tez jest zle. No nie dogodzisz! :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts