beben Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Pozwoliłem sobie założyc taki temat, bo moze niektórzy przegapili tą wiadomosc która wypłynęła w innym wątku, mam nadzieje ze organizator nie ma nic przeciw :arrow: ps.Przy okazji Cyna V będzie 10 listopada wiec zapraszam wszystkich będzie mozna obejrzec Justy , WRX i Tribece MY08 blizsze informacie - koniec pazdziernika.Pozdr.AK to jest wielki teges bo juz bardzo dawno nikt nic na słomczynie nie zorganizował, także szykowac wozy termin zaklepywac i do zobaczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Kurza twarz Wszystkie soboty mam do odwołania "pracujące" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracowy Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Obecny , gdzie mozna sie zapisac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek_WAWA Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 To ja się wpisuje że jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_ Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 No trzeba zobaczyć w końcu tego WRX-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKKI Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 MIKKI też się pojawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Witam! Oczywiście zapraszam wszystkich Forumowiczów i miłośnikow marki na Cynę V :!: Termin 10.11.2007 jest zarezerwowany w AK-Rzemieślnik i tu nic nie powinno sie zmienić. Start 8.oo Motel Subaru meta Tor Słomczyn godz.13-14 potem jazdy dowolne po torze. Cztery próby sportowe . Trzy próby jak na CynieIV , czwarta trochę terenowa ale może byc śmiesznie jak bedzie padać Szczegóły pod koniec pażdziernika :!: Zapraszam serdecznie.Bedą nowe Imprezy 2.0 i WRX , nowe Justy :!: i jak dobrze pójdzie...nowa Tribeca. Pozdr.AK ps.Specjalne zaproszenie dla Krzysioma (naginając regulamin dopuścimy Toyotę w klasie Subaru bez turbo ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abt Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 niezle wyprzedzenie czasowe :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shodan Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Bedą nowe Imprezy 2.0 i WRX , nowe Justy Stare też będzie Co więcej już niedługo w okolicznych rajdzikach zadebiutuje załoga shodan/przemeq w samochodzie marki prawie-jak-subaru justy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 To ja też zawitam :cool: Postaram sie jeszcze jednego wolnego ssaka z Olsztyna przytargać. P.S. Czy znowu będzie rabacik dla śpiących w motelu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKKI Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 niezle wyprzedzenie czasowe :shock: A co myślałeś, że to jest zaproszenie na pojeżdżawkę? Nic podobnego, to próba wrobienia "Marudnego Forumowicza" po raz kolejny :wink: A tak poważnie... A.Koper najlepiej dba o image Subaru i chwała mu za Cynamonowe Slajdy :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywone Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 w samochodzie marki prawie-jak-subaru justy no co Wy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacho Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 to pewnie i ja sie wybiorę ! dzieki za info! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuNo Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Kurza twarz Wszystkie soboty mam do odwołania "pracujące" No to musisz pokombinować - może L4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 JuNo, nie da się - taka specyfika zajęcia, że chory, czy zdrowy, ale się robi. Po szczegóły - kliknij na klawiszek "www" poniżej ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Postaram się być :-) Megis też :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacho Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 jako lajkonik zapytam - ma ktos mniej wiecej rozrysowane proby (oczywiscie bez toru)? bo sie nie dogrzebalem.. pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted September 23, 2007 Author Share Posted September 23, 2007 ma ktos mniej wiecej rozrysowane proby (oczywiscie bez toru)? bo sie nie dogrzebalem.. "ooo nielegala, jadę nielegala" - nielegalnym upalaczom mówimy stanowcze NIE :!: :wink: nie wiadomo czy bedą te same termin jeszcze odległy na szczegóły przyjdzie pewnie czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacho Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 ma ktos mniej wiecej rozrysowane proby (oczywiscie bez toru)? bo sie nie dogrzebalem.. "ooo nielegala, jadę nielegala" - nielegalnym upalaczom mówimy stanowcze NIE :!: :wink: nie wiadomo czy bedą te same termin jeszcze odległy na szczegóły przyjdzie pewnie czas oki. sorki. juz sie zamykam w sobie :razz: pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_ Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale ja mam próby z Cyny IV :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 To i ja może się dotelepię Po ostatnim spocie pytanie brzmi: gdzie dorwać chlapaczke do gt-ka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted September 23, 2007 Author Share Posted September 23, 2007 Yacho, Ivanek zaraz wklei z IV Cyny to bedziesz miał pogląd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 To i ja może się dotelepię Po ostatnim spocie pytanie brzmi: gdzie dorwać chlapaczke do gt-ka? U mnie w domu Czasami ją wożę na prawym fotelu. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 To i ja może się dotelepię Po ostatnim spocie pytanie brzmi: gdzie dorwać chlapaczke do gt-ka? U mnie w domu Czasami ją wożę na prawym fotelu. :wink: Cwaniaczek... Ponawiam pytanie o chlapacze do GC8. Najchętniej w niższej cenie niż na nie-ASO Wiadomo jakie będzie wpisowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_ Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Niestety nie mam mapki z ABJ, ale jak chcesz to moge ja narysować w Paincie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts