adaś Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Niech ktoś wrzuci fotkę SERYJNEGO amora (prawy przód) z Imprezy GL 1997rok. Albo wytłumaczy mi dokładnie gdzie powinien znajdować się wieszak na przewód hamulcowy i jak powinny wyglądać jego osłony Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypis Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 powiem ci tak ja kupowalem tyl monrola do gl i cos nie halo z nim wieszak z drogiej strony i kielich ma wypustek co haczy delikatnie o bude!!!!!z przodu wyglada podobnie troche rozni sie zamiennik od serii wiec darowalem sobie przod ( Nie wiem o co chodzi ale jedyne jakie sa w katalogu do tego auta a nie pasuja idelanie:((( tez mam 97/98 rok ( ps fotek nie mam ale moze cos pomoze moja odpowiedz:PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted September 8, 2007 Author Share Posted September 8, 2007 chodzi o ten wieszak, gdzie on powinien być, u mnie jest od strony przodu auta (po drugiej stronie niż zacisk hamulcowy) przewody do wieszaków nie dostawały i to było przyczyną że po zmianie felg na 16, przetarł mi się jeden. dwóch fachowców powiedziało mi, że mam prawy amortyzator po lewej stronie i odwrotnie :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts