Kura Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Cześć!! Odpowiedzcie proszę, jaki element jest odpowiedzialny za ten fakt i gdzie się znajduje... Dziwnie się jeździ losując w ciemno biegi... Pozdrawiam!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 wybierak :?: jezeli tak to jest pod obudowa tunelu skrzyni - czyli przy lewarku pod plastikami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kura Posted August 22, 2007 Author Share Posted August 22, 2007 wybierak :?: jezeli tak to jest pod obudowa tunelu skrzyni - czyli przy lewarku pod plastikami Na to stawiałem... Czy tam jest sprężyna, cokolwiek, co odleciało w siną dal lub pękło?? Tuż przed padnięciem tego elementu słyszalne było lekkie skrzypienie, takie "odsprężynowe" Thx!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 tam powinny byc takie lapki metalowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
E12 Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Zamów w ASO sprężynke cena ok 8zł n.kat 33022GA081 i założ ją, znajduje się pod lewarkiem od spodu potrzebny kanał i wszystko będzie GIT P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kura Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 Zamów w ASO sprężynke cena ok 8zł n.kat 33022GA081 i założ ją, znajduje się pod lewarkiem od spodu potrzebny kanał i wszystko będzie GIT P O Masta!! To właśnie chciałem usłyszeć, bo dziś dokonałem eksploracji górnej części lewarka i tam nic nie mam do zrobienia... Dziękuję - poinformuję o postępach! :wink: A! Zapomniałbym... Istnieje w naszych zasobach graficznych rysunek poglądowy tegoż mechanizmu?? Zanim wtoczę się na kanał, chętnie zapoznam się z rysunkami... Thx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts