majkel111 Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Witam , Mam pytanie w sprawie osłony plastikowej nad tylnym nadkolem do forestera turbo '98 ( tej najdłuższej, półokrągłej). Urwał mi ją jakiś ktoś na parkingu i jakoś zapomniał i teraz Foryś świeci gołą, niezbyt estetyczną blachą . Niestety serwisy w BB i Krakowie nie są w stanie namierzyć części w komputerze tzn wg komputerowego systemu taka część istnieje tylko na prawą stronę w ilości 2 szt. Nie potrzebny mi komplet tylko lewa strona. Problem w tym,że pan z Bielska delikatnie mówiąc spławił mnie po prawie godzinnym poszukiwaniu w komputerze sugerując żebym zadzwonił do Krakowa , a pan z Krakowa obiecał że oddzwoni i jakoś mu zeszło bo się nie doczekałem. Oczywiście najpierw część zamówiłem w BB (telefonicznie i jak sie zdawało trafnie) ale po przyjeździe okazało się że serwis sprowadził mi kalkomanię (sic!).Czy to oznacza, że nie otrzymam tej osłony i mam gonić po szrotach szukając rozbitego forysia? Niestety jutro jadę na Mazury i chciałem mieć autko git na wyjazd a tu taka nieprzyjemnostka. Z nadzieją oczekuję odpowiedzi pozdrawiam Michał Kołodziejczyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel111 Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 Hmm, dziwne. Dziś wróciłem, na mailu stoi, że odpowiedź jest a nic nie ma ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyrekcja SIP Dyrekcja Posted August 18, 2007 Dyrekcja SIP Share Posted August 18, 2007 Proszę o maila do SIP - Dział Techniczny Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel111 Posted August 19, 2007 Author Share Posted August 19, 2007 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Mam jednak pytanie może nieco głupie ale - jaki jest ów adres mailowy. pozdrawiam Michał Kołodziejczyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyrekcja SIP Dyrekcja Posted August 20, 2007 Dyrekcja SIP Share Posted August 20, 2007 Konatkt z Panem nastąpi na PW. Ogólnie maile są dystrybuowane wewnątrz firmy z adresu centrala@subaru.pl Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel111 Posted August 21, 2007 Author Share Posted August 21, 2007 Dziękuję uprzejmie. Z niecierpliwością oczekuję kontaktu. pozdrawiam Michał Kołodziejczyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts