lled3 Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Czy jest możliwość zamontowania ... drugiego baku paliwa w impreze ? - czy jest gdzies n aniego miejsce ? - a moze są gotowe zestawy - tak jak np do toyoty LC ? czy ktos z Was ma juz dwa baki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 a ja podepne sie pod temat :razz: Ile litrow ma rezerwa w gt99? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Czy jest możliwość zamontowania ... drugiego baku paliwa w impreze ? - czy jest gdzies n aniego miejsce ? - a moze są gotowe zestawy - tak jak np do toyoty LC ? czy ktos z Was ma juz dwa baki ? :shock: na rajd Paryż -Dakar się wybierasz :?: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 carfit. Nie chciałbyś mieć możliwości przejechania trasy Kr-NS-Kr na jednym tankowaniu :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wild_pig Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 mi by sie przydalo jakbym do DE jechal :wink: Hmmmm a nie da rady jakas przerobka zamiast kola zapasowego :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Polecam kupić bezpieczny zbiornik paliwa do bagażnika jak w rajdówkach,bo gdzie indziej to raczej miejsca nie ma :neutral: Bo jak będziesz kombinował samodzielnie jakąś konstrukcję to raczej system gaśniczy też polecam :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 mi by sie przydalo jakbym do DE jechal :wink: Hmmmm a nie da rady jakas przerobka zamiast kola zapasowego :?: Ja tak mam :cool: Zbiornik LPG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiszpan25 Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 zastanawia mnie tylko po co kombinować nad drugim zbiornikiem? zwiększa sie waga autka to napewno. a co w zamian? stacji nie brakuje ani u nas w kraju ani za granicami... przynajmniej w cywilizowanej części europy. ceny paliwa u nas podobne lub wyższe niż u sąsiadów więc nie o ekonomię tu chodzi. no chyba, że ktoś chce targać paliwo np z Ukrainy ale czy tam można kupić paliwo wystarczająco dobrej jakości dla uturbionego silnika? PZDR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 czy jest gdzies n aniego miejsce ? pod skrzydlem, jak w F16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 A może chodzi o drugi bak żeby w nim wozić spirytus na przemyt :?: :wink: to wtedy rozumiem taką inwestycję ale podejrzewam że celnicy to chyba do bagażnika też zaglądają Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 carfit. Nie chciałbyś mieć możliwości przejechania trasy Kr-NS-Kr na jednym baku :? No niby racja Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Zaaara, nawet jak będzie dodatkowy - to i tak na dwóch bakach. Po prostu na jednym tankowaniu, Szymon . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Why Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 paliwo wystarczająco dobrej jakości dla uturbionego silnika? A skąd pewność, że kolega lled3 ma silnik z turbo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Zaaara, nawet jak będzie dodatkowy - to i tak na dwóch bakach. Po prostu na jednym tankowaniu, Szymon . Dzięki za byłskotliwą uwagę :wink: Poprawiłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek790 Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Jak do spirtu to lepiej w opony lać niż w nowy bak. więcej może nie wejdzie ale nic nie widać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypis Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 hmm kiedys widzialem orginal ale to byl wymysl ALPINY i chyba do bmw montowalo sie to w sedanie za oparciem. Taka plaska puszka na ok 45l ladnie wykonczona ze nic nie bylo widac ze tam jest. ALe jaki plus tego 200km i bak dalej pelny:)))przynajmniej wg wskaznika..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intakwrx Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 czy jest gdzies n aniego miejsce ? pod skrzydlem, jak w F16 Hmm może pasuje od F16 ? Aerodynamicznie na pewno jest dobrze opracowany ! Jak coś po Poznaniem któremuś F-16 odpadnie to damy znać ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts