kropi68 Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Posiadam Imprezke 1.6 AWD z 95 roku, i ostatnio przeszukiwałem wóz w celu znalezienia filtra pyłkowego...niestety nie udało mi sie go zlokalizować....przeglądnąłem także niemiecka instrukcje obsługi:) ale tu ani słowa o tym filtrze. Czy w tych modelach montowano takie filtry???Bardzo prosze o odpowiedz szanownych forumowiczów:). Jeżeli gdzieś jest to prosze o jakiś instruktaż jak go znaleść i wymienić....jeszcze raz dziękuje.pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 możesz szukac do usranej śmierci i tak nie znajdziesz poprostu go nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Jak się nie mylę to dopiero od 99 roku montowali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 hogi, od 99 było to możliwe ale z fabryki go nie było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypis Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 hmmm bo mi w autko nieciekawie z nawiewu pachnie i chcialem go szukac w imprezie 98rok ....hmmm to co czyszczenie wentylacji mnie czeka na bank nie ma????ps nie ma klimy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek@klubsubaru.pl Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 ja w MY97 też nie mam filtra przeciwpyłkowego, a mam klimatyzację, więc na bank nie ma w starszym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 nie ma, ja w swoim MY'96 też nie znalazłem. A wracając do nieprzyjemnego zapachu - testowałem kilka środków do czyszczenia i odświeżania nawiewów, ale dopiero wizyta w KLIMA-serwisie dała zadowalające rezultaty. Podnieśli auto na podnośnik, wypryskali parownik swoim specyfikiem, później jeszcze przeczyścili wloty powietrza w podszybiu .... i dopiero teraz jest OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropi68 Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 No to zaniecham poszukiwań dzięki serdeczne za odpowiedzi.pozdrawiam...hawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypis Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 hehehe witam kolege sasiada:))))z miasta gliwic Link to comment Share on other sites More sharing options...
markos007 Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 w Imprezie kombi 00' żadnego filtra pylkowego też się nigdzie nie znajdzie... a szkoda bo zawsze mniej pyłków w kabinie :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 markos007, niektóre 99-00 mogą mieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts