rookie Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Witam ponownie, Tym razem skruszony i ustawiony do pionu.... Proszę o radę: Ile powinien kosztować wrx z 2004 r. w wersji usa/ eur. żeby nie wzbudził waszyhc podejrzeń? Rozpiętość cen jest ogromna od 48 tys - do 70 kilku... Generalnie sprawdzałem kombiaki, przelot do mniej więcej 65000. W skrócie - czy możliwe jest kupienie wrx-a w dobrym stanie z 04' za 50 tys. Ja przygotowałem sobie więcej i teraz ma zagwostkę - czy warto? Help me pls. Jeśli to nie ten dział, było wiele razy, jest w FAQ to naprawdę sorry ale nie znalazłem. Miłego dnia Rookie Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedro Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 IMHO niemożliwe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 IMHO niemożliwe... Dlaczego? US-Speca chyba bez problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedro Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Z tym przebiegiem? Porządnie odbudowanego (bo chyba nie bezwypadkowego) - IMHO nadal niemożliwe Ale niech się XBike wypowie, bo w amerykańcach ma doświadczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts