maross Opublikowano 23 Listopada Opublikowano 23 Listopada Witam.Z góry przepraszam jak piszę w złym miejscu.Od kiedy forum wróciło po przerwie technicznej za każdym razem jak na nie wchodzę dostaję powiadomienie na maila o logowaniu z nowego urządzenia, z różnych miejsc w kraju. Do przeglądania forum używam tylko telefonu, najczęściej przez tapatalka, sporadycznie również przez przeglądarkę Firefox.No loguję się w ogóle z kompa z Windowsem czy przez przeglądarkę Chrome tak jak to widać w powiadomieniu.Co może być tego przyczyną i jak wyłączyć te powiadomienia? W opcjach nic takiego nie widzę.
Max 84 Opublikowano 24 Listopada Opublikowano 24 Listopada Mam to samo. Kilkanaście maili dziennie.Wcześniej tego nie było.Upierdliwe.
Christoph Opublikowano 24 Listopada Opublikowano 24 Listopada (edytowane) Moze da sie uzyc tej opcji: Uzytkownik => Konto - Ustawienia konta: Nastepnie ustawienia o nowych urzadzeniach: I wylaczenie opcji powiadomien: I ostatecznie: Edytowane 24 Listopada przez Christoph 1
radekk Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada W dniu 23.11.2024 o 14:05, maross napisał(a): Co może być tego przyczyną przypuszczam ze ten Sosnowiec ale to za każdym razem się wylogowujesz? bo ja mam włączone powiadomienia i nic mi nie przychodzi, ale forum cały czas zalogowane. Używam na 3 albo 4 urządzeniach
maross Opublikowano 25 Listopada Autor Opublikowano 25 Listopada (edytowane) 20 godzin temu, Christoph napisał(a): Moze da sie uzyc tej opcji: Uzytkownik => Konto - Ustawienia konta: Dzięki wielkie. Wcześniej nie klikałem w to "ustawienia" a jedynie patrzyłem co jest niżej. Nigdy się nie wylogowałem z forum a tymczasem takie szopki. Edytowane 25 Listopada przez maross
Rekomendowane odpowiedzi