maati Posted November 16 Posted November 16 Witam Auto Subaru WRX 2019 rok z USA, silnik FA20F. Aktualnie w aucie jest wgrana "jakaś" mapa, nie mam więcej informacji, auto takie już przyjechało z USA. Czy w ASO jest możliwość przywrócenia oryginalnej mapy sterownika? Silnik FA20F
Aga Posted November 16 Posted November 16 47 minut temu, maati napisał(a): Witam Auto Subaru WRX 2019 rok z USA, silnik FA20F. Aktualnie w aucie jest wgrana "jakaś" mapa, nie mam więcej informacji, auto takie już przyjechało z USA. Czy w ASO jest możliwość przywrócenia oryginalnej mapy sterownika? Silnik FA20F To jest pytanie do ASO, a nie do Prezesa Subaru Import Polska. Proszę skontaktować się z najbliższymi, wybranym ASO. 1
ir3n3usz Posted November 16 Posted November 16 5 godzin temu, maati napisał(a): Witam Auto Subaru WRX 2019 rok z USA, silnik FA20F. Aktualnie w aucie jest wgrana "jakaś" mapa, nie mam więcej informacji, auto takie już przyjechało z USA. Czy w ASO jest możliwość przywrócenia oryginalnej mapy sterownika? Silnik FA20F Nie ma takiej możliwości w ASO. Do tego potrzebny jest np. AutoTuner, Flex itd., czyli w większości warsztatów tuningowych wgrasz oryginalny soft, jeśli jest dostępny na tych platformach.
Daroot Posted November 17 Posted November 17 U tunerów na pewno, ale aso może zrobić aktualizację softu i przywrócą w ten sposób fabryczny, wykonywałem to w innej marce.
Recommended Posts