pajewski Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Szukam fachowca, który naprawi skrzynię automatyczną (TZ1B5LTWBA). Właściwie skrzynia jest naprawiona (tak twierdzi mechanik, który ją remontował), a problem jest w sterowniku (31705AA440). Jestem z Radomia więc szukam warsztatu w promieniu ok 100 km (Warszawa, Kielce, Lublin). Będę wdzięczny za wszelkie namiary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasiem Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 (edited) W dniu 1.08.2023 o 18:47, pajewski napisał(a): Szukam fachowca, który naprawi skrzynię automatyczną (TZ1B5LTWBA). Właściwie skrzynia jest naprawiona (tak twierdzi mechanik, który ją remontował), a problem jest w sterowniku (31705AA440). Jestem z Radomia więc szukam warsztatu w promieniu ok 100 km (Warszawa, Kielce, Lublin). Będę wdzięczny za wszelkie namiary. Nie korzystałem z usług ale bardzo polecany na innym forum: https://gajewski-skrzynie.pl/ Edited August 3, 2023 by jasiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajewski Posted August 6, 2023 Author Share Posted August 6, 2023 Niestety ten Pan nie robi subaru. Brak części zamiennych. Pewnie dlatego jest na innym forum. To nie pierwszy raz, kiedy spotykam się z taką barierą (brakiem czści). Fachowców mamy doskonałych tylko logistyka zawodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts