Szymon Koronkiewicz Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Przeszukałem pół internetu i nie znalażłem. Orientuje się ktoś z was gdzie mogę znaleźć bagnet do sprawdzania poziomu oleju manualnej skrzyni biegów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ir3n3usz Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 (edited) 4 godziny temu, Szymon Koronkiewicz napisał(a): Przeszukałem pół internetu i nie znalażłem. Orientuje się ktoś z was gdzie mogę znaleźć bagnet do sprawdzania poziomu oleju manualnej skrzyni biegów? Chcesz kupić nowy czy chcesz sprawdzić poziom oleju? Nie sprecyzowałeś. Bagnet jest nad prawą półosią. Dostęp jest od góry bezproblemowy. Edited May 23, 2023 by ir3n3usz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon Koronkiewicz Posted May 23, 2023 Author Share Posted May 23, 2023 (edited) @ir3n3usz Chcę kupić, bo go brakuje przepraszam nie pomyślałem, że pytanie może być dwuznaczne. Autoryzowany serwis potrzebuje 2 tygodni na dostawę. Dzwoniłęm do Wrocłąwia. Trochę długo i daleko mam. Edited May 23, 2023 by Szymon Koronkiewicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted May 24, 2023 Share Posted May 24, 2023 Długo tak z odsłoniętym jeździsz? Jak długo albo bliżej nieokreślony termin, skusiłbym się też na wymianę oleju w skrzyni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon Koronkiewicz Posted May 24, 2023 Author Share Posted May 24, 2023 (edited) @555marcin skrzynia właśnie poszła do wymiany więc można powiedzieć, że kilometrów zrobi zero (na odsłoniętym) i że olej bedzie wymieniony Edited May 24, 2023 by Szymon Koronkiewicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts