stasinek1 Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Szukam potwierdzenia na forum że człowiek jest znany i robi to co mówi. Znalazłem takie info w sieci napisałem do niego, odpisał że jest znany na forum subaru.pl chce zmodernizować radio ale nie jestem pewien czy wyślę w kosmos czy do człowieka który wykona co ma wykonać i odeśle radio z powrotem. Pytam całkowicie normalnie życie mnie doświadczyło i zostałem parę razy już oszukany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neutrino33 Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 a wyszukaj go sobie po nick-u i popatrz co wyskoczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasinek1 Posted May 21, 2023 Author Share Posted May 21, 2023 Szukałem na Facebook nie ma takiego nick-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 2 godziny temu, stasinek1 napisał(a): odpisał że jest znany na forum subaru.p 54 minuty temu, stasinek1 napisał(a): Szukałem na Facebook nie ma takiego nick-u Może zdecyduj się gdzie szukasz? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasinek1 Posted May 21, 2023 Author Share Posted May 21, 2023 Przepraszam szukałem przede wszystkim na subaru.pl a na Facebook przy okazji. A jak zwracasz uwagę to podpowiedz młodemu gdzie napisać post czy ktoś go zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumpman Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 A na kresce szukałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neutrino33 Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Godzinę temu, Jumpman napisał(a): A na kresce szukałeś? Na kresce to ja mogę sie podjąć naprawy Bugatti Veyron a nie tylko radia 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk82 Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 12 godzin temu, Neutrino33 napisał(a): Na kresce to ja mogę sie podjąć naprawy Bugatti Veyron a nie tylko radia Chyba po Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk82 Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 (edited) 16 godzin temu, stasinek1 napisał(a): Szukam potwierdzenia na forum że człowiek jest znany i robi to co mówi. Znalazłem takie info w sieci napisałem do niego, odpisał że jest znany na forum subaru.pl chce zmodernizować radio ale nie jestem pewien czy wyślę w kosmos czy do człowieka który wykona co ma wykonać i odeśle radio z powrotem. Pytam całkowicie normalnie życie mnie doświadczyło i zostałem parę razy już oszukany. Modernizacja tego radia polega na wymianie końcówki mocy na mocniejszą i to ogrania każdy elektronik od sprzętu użytkowego. A z forumowiczów na tym forum to chyba @LosioDriver wykonuje takie modernizacje. Edited May 22, 2023 by ipsx82 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwaro Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Tak, zgadza się. Mi wymieniał w radiu końcówkę mocy na lepszą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasinek1 Posted June 18, 2023 Author Share Posted June 18, 2023 Już wszystko wiem mam kontakt itd. kończę temat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts