huragan1971 Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 Witam. Jak w temacie jakie radio zastosować do mojego Subaru Forestera SH z 2011 roku. Zaznacza, że mam wbudowane z nawigacją radio Keenwood. Niestety szukam i na Alli i na Allegro i jakoś znaleźć nie mogę. Czy mogę prosić o podpowiedzi? Bardzo Dziekuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
huragan1971 Posted April 3, 2023 Author Share Posted April 3, 2023 Witam. Jak w temacie jakie radio zastosować do mojego Subaru Forestera SH z 2011 roku. Zaznacza, że mam wbudowane z nawigacją radio Keenwood. Niestety szukam i na Alli i na Allegro i jakoś znaleźć nie mogę. Czy mogę prosić o podpowiedzi? Bardzo Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopkrzy Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 (edited) Ja parę miesięcy temu kupiłem to z linka wersję T10. Niestety chińskie stacje mają bardzo słabe tunery i trzeba od razu zamontować wzmacniacz antenowy. Radio współpracuje ze sterowaniem w kierownicy i ma android auto po wifi więc nie trzeba podłączać telefonu kablem USB. Wzmacniacz gra całkiem ok, chyba nawet trochę lepiej niż oryginalne radio. Podłączenie typu plug and Play, nie trzeba przerabiać kabli. To co jest na plus to płynne działanie i szybkie uruchamianie. Można ustawić czas przez jaki jest w trybie uśpienia i wtedy odpala od strzała (max chyba trzy dni) po uśpieniu za pierwszym razem uruchamia się trochę dłużej ale tragedii nie ma. Co do niezawodności się nie wypowiem bo za krótko go użytkuje. https://a.aliexpress.com/_EzIsL2 W aucie wygląda to tak Edited April 4, 2023 by kopkrzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
braun Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 (edited) 22 godziny temu, kopkrzy napisał(a): Ja parę miesięcy temu kupiłem to z linka wersję T10. Niestety chińskie stacje mają bardzo słabe tunery i trzeba od razu zamontować wzmacniacz antenowy. Radio współpracuje ze sterowaniem w kierownicy i ma android auto po wifi więc nie trzeba podłączać telefonu kablem USB. Wzmacniacz gra całkiem ok, chyba nawet trochę lepiej niż oryginalne radio. Podłączenie typu plug and Play, nie trzeba przerabiać kabli. To co jest na plus to płynne działanie i szybkie uruchamianie. Można ustawić czas przez jaki jest w trybie uśpienia i wtedy odpala od strzała (max chyba trzy dni) po uśpieniu za pierwszym razem uruchamia się trochę dłużej ale tragedii nie ma. Co do niezawodności się nie wypowiem bo za krótko go użytkuje. https://a.aliexpress.com/_EzIsL2 W aucie wygląda to tak A którą wersję T10 kupiłeś? Kamera cofania podejdzie? Mam aktualnie w SH III 2012 polift clariona z tylnym panelem jak na rysunku. Będzie ok? Edited April 5, 2023 by braun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts