Jump to content

Jakie radio z Android zamiast fabrycznego radia Keenwood.

huragan1971

Recommended Posts

Witam. Jak w temacie jakie radio zastosować do mojego Subaru Forestera SH z 2011 roku. Zaznacza, że mam wbudowane z nawigacją radio Keenwood. Niestety szukam i na Alli i na Allegro i jakoś znaleźć nie mogę. Czy mogę prosić o podpowiedzi? Bardzo Dziekuję

Witam. Jak w temacie jakie radio zastosować do mojego Subaru Forestera SH z 2011 roku. Zaznacza, że mam wbudowane z nawigacją radio Keenwood. Niestety szukam i na Alli i na Allegro i jakoś znaleźć nie mogę. Czy mogę prosić o podpowiedzi? Bardzo Dziękuję

Ja parę miesięcy temu kupiłem to z linka wersję T10. Niestety chińskie stacje mają bardzo słabe tunery i trzeba od razu zamontować wzmacniacz antenowy. Radio współpracuje ze sterowaniem w kierownicy i ma android auto po wifi więc nie trzeba podłączać telefonu kablem USB. Wzmacniacz gra całkiem ok, chyba nawet trochę lepiej niż oryginalne radio. Podłączenie typu plug and Play, nie trzeba przerabiać kabli. To co jest na plus to płynne działanie i szybkie uruchamianie. Można ustawić czas przez jaki jest w trybie uśpienia i wtedy odpala od strzała (max chyba trzy dni) po uśpieniu za pierwszym razem uruchamia się trochę dłużej ale tragedii nie ma. Co do niezawodności się nie wypowiem bo za krótko go użytkuje. 
https://a.aliexpress.com/_EzIsL2 W aucie wygląda to tak 

IMG20221125194347.jpg

Edited by kopkrzy

22 godziny temu, kopkrzy napisał(a):

Ja parę miesięcy temu kupiłem to z linka wersję T10. Niestety chińskie stacje mają bardzo słabe tunery i trzeba od razu zamontować wzmacniacz antenowy. Radio współpracuje ze sterowaniem w kierownicy i ma android auto po wifi więc nie trzeba podłączać telefonu kablem USB. Wzmacniacz gra całkiem ok, chyba nawet trochę lepiej niż oryginalne radio. Podłączenie typu plug and Play, nie trzeba przerabiać kabli. To co jest na plus to płynne działanie i szybkie uruchamianie. Można ustawić czas przez jaki jest w trybie uśpienia i wtedy odpala od strzała (max chyba trzy dni) po uśpieniu za pierwszym razem uruchamia się trochę dłużej ale tragedii nie ma. Co do niezawodności się nie wypowiem bo za krótko go użytkuje. 
https://a.aliexpress.com/_EzIsL2 W aucie wygląda to tak 

IMG20221125194347.jpg

A którą wersję T10 kupiłeś? Kamera cofania podejdzie? Mam aktualnie w SH III 2012 polift clariona z tylnym panelem jak na rysunku. Będzie ok?

obraz_2023-04-05_202743630.png

Edited by braun