Matanjah Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 (edited) Czołem Forumowiczu i Forumowiczko! Proponuje weekendowy projekt dla czekających na poprawę pogody i przygody. Nie będę za dużo pisał obaczcie sami. Edited April 2, 2023 by Matanjah 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zajonc Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Ooooooooooo kuuuuuuuuuurczę.... Jak długa jest powierzchnia do spania? Jakiś materac na to idzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matanjah Posted April 2, 2023 Author Share Posted April 2, 2023 20 minut temu, Zajonc napisał(a): Ooooooooooo kuuuuuuuuuurczę.... Jak długa jest powierzchnia do spania? Jakiś materac na to idzie? Nie pamiętam ale od klapy do maksymalnie przesuniętego fotela pasażera z przodu. W miejsce szczeliny przychodzi jeszcze taka wstawka dokładana po przesunięciu fotela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matanjah Posted April 2, 2023 Author Share Posted April 2, 2023 Komary? Muchy? Teraz możesz spać spokojnie! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matanjah Posted April 2, 2023 Author Share Posted April 2, 2023 No dobra a gdzie bagaże? No na dach. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zajonc Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 Nooooo chłopie. Kawał dobrej roboty Wybierasz się nim gdzieś? Czy to po prostu w ramach wolnego czasu? O długość miejsca sypialnego pytam bo Forestery za duże nie są, a sypialnię dwuosobową miałem kiedyś w Corolli E11 srającypies (liftback) i było całkiem całkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
koziolek Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 Bardzo dobra robota Forek jest ciut za mały, do spania trzeba przesuwać fotele do przodu, przekładać graty itd Zrobiłeś niewielki błąd, nie przewidziałeś miejsca na lodówkę, jak zaczniesz jeździć to szybko się przekonasz że jest niezbędna Powodzenia z projektem, ale i tak, wcześniej czy później kupisz busa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franzka Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 Szkoda, że nie mam takich zdolności manualnych... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matanjah Posted April 16, 2023 Author Share Posted April 16, 2023 W dniu 3.04.2023 o 08:02, Zajonc napisał(a): Nooooo chłopie. Kawał dobrej roboty Wybierasz się nim gdzieś? Czy to po prostu w ramach wolnego czasu? O długość miejsca sypialnego pytam bo Forestery za duże nie są, a sypialnię dwuosobową miałem kiedyś w Corolli E11 srającypies (liftback) i było całkiem całkiem Dzięki Już kilka wypraw mam za sobą. Wrzuciłem to może komuś się przyda bo sam nie moglem znaleźć takich info na naszym forum. Idzie się wyspać, wszystko zależy od nastawienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matanjah Posted April 16, 2023 Author Share Posted April 16, 2023 W dniu 3.04.2023 o 08:23, koziolek napisał(a): Bardzo dobra robota Forek jest ciut za mały, do spania trzeba przesuwać fotele do przodu, przekładać graty itd Zrobiłeś niewielki błąd, nie przewidziałeś miejsca na lodówkę, jak zaczniesz jeździć to szybko się przekonasz że jest niezbędna Powodzenia z projektem, ale i tak, wcześniej czy później kupisz busa Lodówkę woziłem, masz racje jest niezbędna Co do busa to mam blaszaka niemieckiej ręki. Forkiem byłem już 6 razy w terenie a busem raz. Subaru jest bardziej mobilne, AWD robi robotę. Racja że trzeba graty przewalać na noc ale potraktuj to jak namiot który byś w to miejsce rozkładał. Jeżeli to krótka wyprawa to wcale dużo gratów nie masz. Poza wyprawami taka paka świetnie sprawdza się na codzienne zakupy, otwierasz drzwi i wrzucasz. p.s. Jeżeli subaru zrobi busa to kupie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matanjah Posted April 16, 2023 Author Share Posted April 16, 2023 W dniu 5.04.2023 o 19:38, Franzka napisał(a): Szkoda, że nie mam takich zdolności manualnych... Mogę odsprzedać napisz na priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matanjah Posted April 16, 2023 Author Share Posted April 16, 2023 Forek w takiej konfiguracji świetnie nadaje się na krótkoterminowe wyprawy najbardziej na koncerty i festiwale ale wyobraźnia nie zna granic. Jedziesz w teren, śpisz w aucie z wyprostowanymi nogami a rano odjeżdżasz. Dorzucam zdjęcia wkładki ze sklejki. Cieńsza a wytrzymałość podobna. Powstała z racji że butla jest dość wysoka i oryginalna wkładka nie pasowała jak należy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk82 Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Godzinę temu, Matanjah napisał(a): p.s. Jeżeli subaru zrobi busa to kupie Zrobiło Libero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts