kris16 Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Witam Mam SF w którym ewidentnie szyba ma DE ICE jak uruchamiana jest ta grzałka czy jest spięta wraz z tylną szybą ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Wojtkiewicz Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 (edited) Koledzy w innych postach podają że w każdym subaru działa to razem z podgrzewaniem szyby tylnej W dniu 15.09.2015 o 09:07, MarcinK napisał: W każdym Subaru, które miałem grzanie lusterek to ten sam guzik co grzanie szyby. Może szkła-zamienniki bez grzania? Edited May 5, 2022 by Paweł Wojtkiewicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris16 Posted May 5, 2022 Author Share Posted May 5, 2022 Oki dzięki sprawdzę na kamerze termo czy grzeje jak nie to sprawdzę czy w ogóle wiązka jest podpięta (nie jest to oryginalna szyba tego samochodu ) więc chyba temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Wojtkiewicz Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 6 minut temu, kris16 napisał: Oki dzięki sprawdzę na kamerze termo czy grzeje jak nie to sprawdzę czy w ogóle wiązka jest podpięta (nie jest to oryginalna szyba tego samochodu ) więc chyba temat do zamknięcia sorki nie doczytałem że chodzi o szybę a nie lusterka, ale w GH np także uruchamia się to razem z podgrzewaniem tylnej, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris16 Posted May 5, 2022 Author Share Posted May 5, 2022 (edited) oki sprawdzę jutro na kamerze termo czy coś grzeje czy nie potem będę się babrał w kabelkach jak będzie 12 v na złączu to juz wiem że problem w ścieżkach Edited May 5, 2022 by kris16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris16 Posted May 5, 2022 Author Share Posted May 5, 2022 Ewentualnie czy ktoś orientuje się co muszę zdjąć by dostać się do konektorów ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirasek Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 W SF przycisk podgrzewania wycieraczek powinien być obok przycisków świateł p.mgłowych i tempomatu. Kable powinny być pod listwą na górze deski przy samej szybie, jest na zatrzaskach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris16 Posted May 7, 2022 Author Share Posted May 7, 2022 Ok nie mam go czy wiązka pod to jest przygotowana ? To ewewneialnie dokupie przycisk na szrocie i podepne do wiązki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirasek Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 Przycisk, przekaźnik, timer... sama wiązka raczej jest ale najprościej jakbyś sam to sprawdził, szklana kula coś mi dzisiaj przerywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris16 Posted May 7, 2022 Author Share Posted May 7, 2022 Odkopie pdf z serwisowka i zbocze co tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris16 Posted May 8, 2022 Author Share Posted May 8, 2022 Update z tego co pogoladalem wiązkę potrzebuję tylko przekaźnik i tak dalej (zgodnie z schematami z serwisowki ) zobaczymy czy szrot w zielonce ma co kolwiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts