Simmi Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 Siema. Czekając na żonę pod sklepem z nudów wciskałem co się da i co znalazłem zupełnie mnie zaskoczyło. Przy wyłączonym zapłonie po wciśnięciu resetu km na desce rozdzielczej po 3 razach pojawią się menu "s" albo "5" z opcją on i off. Co to jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sartek Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 "S - on" oznacza, że przy odpalaniu samochodu prędkościomierz i obrotomierz "zamykają skalę" i wracają do zera. Chodzi o to "machnięcie" obu wskazówek. Możesz to sobie wyłączyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Wojtkiewicz Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 2 godziny temu, sartek napisał: "S - on" oznacza, że przy odpalaniu samochodu prędkościomierz i obrotomierz "zamykają skalę" i wracają do zera. Chodzi o to "machnięcie" obu wskazówek. Możesz to sobie wyłączyć. Ja bym nie wyłączał, to jest funkcja o którą w vagu się zabijają a w subi jest to fabryczny dodatek i dodaje poczucia "sportowości" 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simmi Posted May 3, 2022 Author Share Posted May 3, 2022 (edited) Hahaha nie chce wyjść na kogoś kto nie docenia wysiłków tej wspaniałej fabryki z Fuji ale jest to jedna z kilku rzeczy jaką mnie drażniła w aucie :-) (KILKUNASTU) Nie wiedziałem że w vagu im na tym zależy ale jeśli tak to tylko mnie to umacnia w przekonaniu że jutro OFF Dzięki za odpowiedź Edited May 3, 2022 by Simmi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 To się nazywa "opening ceremony" i za wyłączenie tego dostaje się bana 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracula Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Dobrze ze nie zdazylem wylaczyc Wysłane z mojego moto g(10) przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simmi Posted May 3, 2022 Author Share Posted May 3, 2022 W takim razie proszę u unbana bo trochę mi się wyłączyło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts