kowal Posted April 22 Share Posted April 22 Kto będzie ? https://www.facebook.com/SJSpl/photos/a.434845274404/10159224137739405/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted April 22 Share Posted April 22 A co to za impreza, że tylko Impreza? Dyskryminacja jak się patrzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Misza. Posted April 23 Share Posted April 23 17 godzin temu, kriskristoffers napisał: A co to za impreza, że tylko Impreza? Dyskryminacja jak się patrzy A jak będzie impreza tylko dla Forków, to będziesz równie głośno protestował? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayki Posted April 23 Share Posted April 23 Ja bym chętnie się wybrał, ale nie wiem jak mi się sprawy potoczą i czy będzie czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted April 23 Share Posted April 23 33 minuty temu, .Misza. napisał: A jak będzie impreza tylko dla Forków, to będziesz równie głośno protestował? Nie. Wtedy Ci powiem, że jest i przyjedziesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tutek Posted May 10 Share Posted May 10 Ja będę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted May 10 Share Posted May 10 Ile w tym roku za obiad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted May 10 Share Posted May 10 Za sześć stówek zjesz dwudaniowy obiad i jeszcze złotówkę reszty dostaniesz. Okazjonalne numery startowe, zdjęcie grupowe, jazdy treningowe oraz pięć przejazdów pomiarowych gratis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted May 10 Share Posted May 10 Nigdy na Kielcach nie chodziłem głodny. Polecam żurek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yowisz Posted May 14 Share Posted May 14 (edited) Cześć Wszystkim! dzień przed Zlotem (czyli 29.07.2022, piątek) organizujemy z grupą znajomych zamknięty trening dla właścicieli Subaraków. Trening oczywiście na torze w Kielcach, prowadzony przez Szkołę Jazdy Subaru. My celujemy w tzw. III stopień czyli jazdę bardzo sportową, ale jest możliwość zorganizowania II stopnia, czyli też szybko i trudno, ale bez przegięcia. Grupa ogólnie kameralna – 20 samochodów. Czas treningu to 9:00-16:00. Cena to 690 zł brutto z wliczonym obiadem. Mamy ok 15 samochodów już zebranych, także parę miejsc jeszcze jest. Jeśli ktoś z Was chciałby dołączyć to zapraszamy. Zapisy ogarniamy przez poniższą ankietę (tam też są informacje organizacyjne). Oczywiście gdybyście mieli pytania to piszcie tutaj, choć najlepiej będzie wiadomością prywatną (do mnie lub @aprzemek). Zapisy: https://forms.gle/nKwEEtpFPXPyBjdA7 Edited May 14 by yowisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts