kowal Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Kto będzie ? https://www.facebook.com/SJSpl/photos/a.434845274404/10159224137739405/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 A co to za impreza, że tylko Impreza? Dyskryminacja jak się patrzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Misza. Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 17 godzin temu, kriskristoffers napisał: A co to za impreza, że tylko Impreza? Dyskryminacja jak się patrzy A jak będzie impreza tylko dla Forków, to będziesz równie głośno protestował? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayki Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 Ja bym chętnie się wybrał, ale nie wiem jak mi się sprawy potoczą i czy będzie czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 33 minuty temu, .Misza. napisał: A jak będzie impreza tylko dla Forków, to będziesz równie głośno protestował? Nie. Wtedy Ci powiem, że jest i przyjedziesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tutek Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Ja będę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Ile w tym roku za obiad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Za sześć stówek zjesz dwudaniowy obiad i jeszcze złotówkę reszty dostaniesz. Okazjonalne numery startowe, zdjęcie grupowe, jazdy treningowe oraz pięć przejazdów pomiarowych gratis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Nigdy na Kielcach nie chodziłem głodny. Polecam żurek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yowisz Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 (edited) Cześć Wszystkim! dzień przed Zlotem (czyli 29.07.2022, piątek) organizujemy z grupą znajomych zamknięty trening dla właścicieli Subaraków. Trening oczywiście na torze w Kielcach, prowadzony przez Szkołę Jazdy Subaru. My celujemy w tzw. III stopień czyli jazdę bardzo sportową, ale jest możliwość zorganizowania II stopnia, czyli też szybko i trudno, ale bez przegięcia. Grupa ogólnie kameralna – 20 samochodów. Czas treningu to 9:00-16:00. Cena to 690 zł brutto z wliczonym obiadem. Mamy ok 15 samochodów już zebranych, także parę miejsc jeszcze jest. Jeśli ktoś z Was chciałby dołączyć to zapraszamy. Zapisy ogarniamy przez poniższą ankietę (tam też są informacje organizacyjne). Oczywiście gdybyście mieli pytania to piszcie tutaj, choć najlepiej będzie wiadomością prywatną (do mnie lub @aprzemek). Zapisy: https://forms.gle/nKwEEtpFPXPyBjdA7 Edited May 14, 2022 by yowisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Będę, zarówno na zlocie jak i piątkowym treningu poprzedzonym zapewne nocnym grillem n tarasie pokoju nr 10 Mam nadzieje ze po latach przerwy spowodowanej brakiem plejad zobaczę kilka forumowych twarzy !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 21 godzin temu, beben napisał: Będę, zarówno na zlocie jak i piątkowym treningu poprzedzonym zapewne nocnym grillem n tarasie pokoju nr 10 Mam nadzieje ze po latach przerwy spowodowanej brakiem plejad zobaczę kilka forumowych twarzy !!! A pamiętasz by zabrać dwie pary okularów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 A pamiętasz by zabrać dwie pary okularów? Optycznych już nie nosze zaufałem laserowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 38 minut temu, beben napisał: Optycznych już nie nosze zaufałem laserowi To już serio dawno się nie wiedzieliśmy:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Dla tych co nie widzieli na FB SJS: 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinwrxsti Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 (edited) Mam wolny termin 11.07. Na Torze Kielce. 9-15. (mój podopieczny nie naprawi auta do tej pory) Moge przeprowadzić szkolenie 1 na 1. Znam ten obiekt bardzo dobrze. Serdecznie zapraszam. 660100801 Marcin Edit: już nieaktualne. Jest chętny na trening Edited July 8, 2022 by marcinwrxsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beavis Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Znowu mi robota pokrzyżowała plany, motyla noga. Będę Wam zdalnie zazdrościł zabawy i ścigania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Kilka Pierwszych zdjęć:https://www.facebook.com/funnyprintspl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neutrino33 Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 5 minut temu, -=nikon=- napisał: Kilka Pierwszych zdjęć:https://www.facebook.com/funnyprintspl/ Jeden turbo-dziadek się też przypałętał jak widzę na załączonych obrazkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 1 minutę temu, Neutrino33 napisał: Jeden turbo-dziadek się też przypałętał jak widzę na załączonych obrazkach To była "prawie impreza" tak samo jak Subaru produkowane na na rynek koreański było jedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 A nawet jakieś EVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinwrxsti Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 W dniu 30.07.2022 o 20:19, Neutrino33 napisał: Jeden turbo-dziadek się też przypałętał jak widzę na załączonych obrazkach To Żerom (Paweł Żeromiński) . Serdeczny kolega. Świetny zawodnik ( najdłuższy lot na ostatniej Barbórce:)) Subaru Pawła jest dosyć mocne ( 450/650) i lekkie (1170kg). Paweł wygrał zlot:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 W dniu 30.07.2022 o 22:42, chojny napisał: A nawet jakieś EVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Godzinę temu, kriskristoffers napisał: Prosze, pomacaj się po głowie, okulary przetrzyj albo kup 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 45 minut temu, chojny napisał: Prosze, pomacaj się po głowie, okulary przetrzyj albo kup On jeździ e-boxerem 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts