damiano16 Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Cześć. Mam problem z kontrolka rezerwy ponieważ się nie swieci. Żarówka w liczniku w porządku, wymieniałem na nową. Zrobilem zdjecie poglądowe pompy na złomie z mojego modelu imprezy gc/gf. Gdzie moze być przyczyna? Ktoś pomoże? Będę bardzo wiedzieczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 (edited) Rezystor/termistor pewnie przepalony jest i dlatego nie działa. Ta mała puszka na dole zdjęcia, obok kciuka. Wygląda trochę jak kondensator. Edited March 29, 2022 by ewemarkam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiano16 Posted March 29, 2022 Author Share Posted March 29, 2022 Świetnie. Dziękuję, będę działał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba259 Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Może to będzie zbyt banalne, ale ja też myślalem że w moim WRX nie działa. Jednak działa tylko zapala się jak wskazówka jest już na 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiano16 Posted March 30, 2022 Author Share Posted March 30, 2022 4 godziny temu, Kuba259 napisał: Może to będzie zbyt banalne, ale ja też myślalem że w moim WRX nie działa. Jednak działa tylko zapala się jak wskazówka jest już na 0. Udało mi się zejść do 2 litrów w baku. Schodzić jeszcze niżej? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts