OWOC Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 Pożyczyłem od rodziców na kilka dni Subaru. I od tego czasu mam permanentne problemy z android auto. Raz paruje się z telefonem, a raz nie. Próby na innych telefonach/ kablach dają taki sam efekt. Czy ktoś z Was borykał się z podobnym problemem? Aktualizacja softu nie pomogła. Druga kwestia to przy manewrowaniu na parkingu podziemnym przy skręcie w lewo słychać pukanie/ strzelanie z komory silnika. Temat zgłaszałem 1.5roku temu w ASO lecz nie dopatrzono się problemu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guliwer Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 (edited) Mam to samo w FXT, iOS hula, a Android zrywa. To pukanie też było w FXT, podejrzewaliśmy przeguby (wymienione), maglownicę (w porządku), serwis stwierdził obcieranie koła a nadkole , ale potwierdzę, bo to @Sabaru była w serwisie. @OWOC UPDATE: Odkręciła się jakaś blacha przy hamulcach i obcierała. Edited March 10, 2022 by Guliwer Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukikosa Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 8 godzin temu, OWOC napisał: Pożyczyłem od rodziców na kilka dni Subaru. I od tego czasu mam permanentne problemy z android auto. Raz paruje się z telefonem, a raz nie. Próby na innych telefonach/ kablach dają taki sam efekt. Czy ktoś z Was borykał się z podobnym problemem? Aktualizacja softu nie pomogła. Druga kwestia to przy manewrowaniu na parkingu podziemnym przy skręcie w lewo słychać pukanie/ strzelanie z komory silnika. Temat zgłaszałem 1.5roku temu w ASO lecz nie dopatrzono się problemu... kabel jakiś oryginalny czy jakiś no name ? Obstawiam winę kabla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szürkebarát Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 Czy chodzi o mapy, nawigację? Bo mnie się telefon paruje przez BT niezauważalnie i bezbłędnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukikosa Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 36 minut temu, Szürkebarát napisał: Czy chodzi o mapy, nawigację? Bo mnie się telefon paruje przez BT niezauważalnie i bezbłędnie. Pisze o Android Auto to raczej o mapy. Android auto działa tylko po kablu. No chyba że ma jakiś adapter w usb co się paruje po BT czy WIFI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szürkebarát Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 18 godzin temu, lukikosa napisał: Pisze o Android Auto to raczej o mapy. Android auto działa tylko po kablu. No chyba że ma jakiś adapter w usb co się paruje po BT czy WIFI Jest na TF wątek o Android Auto i dużo tam o różnych kabelkach bo z nimi jest największy problem. Ja podłączam fabryczny kabelek od telefonu i jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts