Anna86 Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 (edited) Witam mam problem nigdzie nie mogę dostać wycieraczek przednich każdy mechanik mówi ze nie ma w sklepach motoryzacyjnych też nic nawet pan mi kazał lepiej auto sprzedać bo nigdzie nie kupię salon Subaru powiedział że mogą sprowadzić ze stanów koszt 350 zł jedna. Chodzi mi o Subaru Tribeca B9 2006 3.0 wersja amerykańska Edited February 8, 2022 by Anna86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artaa Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 (edited) Na 99% się da ;-) A jak rzeczywiście nie pasują żadne, to wystarczy ramiona z wersji EU założyć... Edited February 8, 2022 by artaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anna86 Posted February 8, 2022 Author Share Posted February 8, 2022 A jakieś konkretne ramiona pasują czy wystarczy że zamówię ramiona z Subaru Tribeca 2006 wersja europejska Link to comment Share on other sites More sharing options...
artaa Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 (edited) Ramię to kawał blachy wygięty ;-)) Nic skomplikowanego. Musi być tylko właściwa średnica osadzenia na ośkach, a to pewnie jest standardowe w US i EU i odpowiednia długość = w miarę taka sama, różnice typu 3-4 mm nie zrobią znaczenia. Kupić do EU najlepiej z możliwością zwrotu np Allegro i przymierzyć. Oczywiście może się okazać że pasują też od innego modelu/samochodu. Edited February 8, 2022 by artaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirmur Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 (edited) tu sprawdź https://oximo.info/?lang=pl&b=62&m=1956 ogólnie jak nie podejdą to szukaj do aut dostawczych a tu temat wycieraczek Edited February 9, 2022 by mirmur Link to comment Share on other sites More sharing options...
artaa Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Czyli jak zwykle, na 99% są dostępne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts