Tomek105 Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Witam jestem tu nowy kupiłem legacy4 ale fatalne ma radio czytałem że da się wstawić w nawiewy może ktoś zmieniał bym był wdzięczny za podpowieć jakie radio wybrać i głośniki dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Dajesz tytuł "LEGACY4", a pytanie dotyczy radia. Proszę zmienić tytuł na adekwatny do zadanego pytania. A jakbyś jeszcze zaczął przecinków używać to byłoby całkiem super. Pozdrawiam. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomson0073 Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 W dniu 22.01.2022 o 22:33, Tomek105 napisał: Witam jestem tu nowy kupiłem legacy4 ale fatalne ma radio czytałem że da się wstawić w nawiewy może ktoś zmieniał bym był wdzięczny za podpowieć jakie radio wybrać i głośniki dzięki. Tutaj zaglądnij najpierw. Co do modyfikacji audio w Legacy, szukajka dużo pomaga, zarówno ta forumowa jak i ta google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
recki Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Kilka lat wstecz robilem. Chinska stacja z androidem w miejsce radia, panel klimy z legacy V, wygluszenia drzwi, wymiana głośników i jest ok. W oryginale to sam nie wiem co gorsze- radio czy głośniki Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orear Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Najważniejsze to drzwi wygłuszyć i możesz się pokusić o jeszcze kilka innych miejsc, np. bagażnik. Potem się zajmij radiem i głośnikami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts